Városlista
2019. november 23, szombat - Kelemen

Hírek

2010. Február 27. 07:21, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Topless keres állást a modell

Topless keres állást a modell

Marisa Millert már nem kell bemutatni a divatszakmában senkinek, mégis egy elég erotikus önéletrajz jelent meg róla, ami szinte csak egy meztelen fotóból áll.

Victoria kicsi titkai elég jól keresnek azzal, hogy a teremtő megáldotta őket a világ legirigyeltebb testeivel. A GQ magazin szerkesztőinek mégis az, az ötlete támadt, hogy egy olyan fotósorozatot készít róluk, ami egyben önéletrajz is. A modellek sorát ezúttal Marisa Miller vezeti, a többi, még kezdő Angyal előtt, aki természetesen legnagyobb erényeit hangsúlyozza ki a CV-ben. Vagyis egy alig valamit takaró bugyiban mutogatja tökéletes hátsóját, miközben felül semmi nincs rajta. Ilyen munkatapasztalattal pedig már kit érdekelnek az adatai, amiket szintén feltüntettek a fotón.

Azt viszont nem jelölte meg, hogy milyen pozícióra pályázik. Bár évek óta boldog házasságban él, így ez egy garzonra korlátozza a lehetőségek tárházát. De sok férfi azért nem panaszkodna akkor sem, ha hasonló munkaruhában főzné a kávét.Ezek érdekelhetnek még

2019. November 22. 15:08, péntek | Bulvár

Szakadékba zuhant autójával az egykori rádiós

Az életét köszönheti a szerencsének Kiss Orsi, Kisó, aki néhány éve súlyos balesetet szenvedett.

2019. November 22. 15:01, péntek | Bulvár

Kitüntette az amerikai elnök Jon Voight színészt

Az Egyesült Államok legmagasabb művészeti elismerésével, a Nemzeti Művészeti Érdeméremmel tüntette ki Donald Trump amerikai elnök Jon Voight Oscar- és Golden Globe-díjas színészt.

2019. November 22. 14:47, péntek | Bulvár

Leforgattak egy fiktív befejezést a Trónok harcához

Sajnos aligha láthatja a nagyközönség.

2019. November 22. 11:17, péntek | Bulvár

Szerencsétlenül sült el Stohl András lánykérése

Előbb a gyerekek masíroztak be az óvodai szobába, azt énekelve, hogy „minden madár, társat választ, virágom, virágom\", majd Stohl András letérdelt, és megkérte Kovács Patrícia kezét.