Városlista
2020. február 22, szombat - Gerzson

Hírek

2010. Február 27. 07:21, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Topless keres állást a modell

Topless keres állást a modell

Marisa Millert már nem kell bemutatni a divatszakmában senkinek, mégis egy elég erotikus önéletrajz jelent meg róla, ami szinte csak egy meztelen fotóból áll.

Victoria kicsi titkai elég jól keresnek azzal, hogy a teremtő megáldotta őket a világ legirigyeltebb testeivel. A GQ magazin szerkesztőinek mégis az, az ötlete támadt, hogy egy olyan fotósorozatot készít róluk, ami egyben önéletrajz is. A modellek sorát ezúttal Marisa Miller vezeti, a többi, még kezdő Angyal előtt, aki természetesen legnagyobb erényeit hangsúlyozza ki a CV-ben. Vagyis egy alig valamit takaró bugyiban mutogatja tökéletes hátsóját, miközben felül semmi nincs rajta. Ilyen munkatapasztalattal pedig már kit érdekelnek az adatai, amiket szintén feltüntettek a fotón.

Azt viszont nem jelölte meg, hogy milyen pozícióra pályázik. Bár évek óta boldog házasságban él, így ez egy garzonra korlátozza a lehetőségek tárházát. De sok férfi azért nem panaszkodna akkor sem, ha hasonló munkaruhában főzné a kávét.Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 21. 17:21, péntek | Bulvár

Gázszivárgás volt egy tévéfelvételen, összeesett az egyik zsűritag

Gázszivárgás volt az American Idol forgatási helyszínén, az egyik zsűritag, Katy Perry rosszul is lett.

2020. Február 21. 15:04, péntek | Bulvár

Teljessé vált a Strand Fesztivál három színpadának programja

Teljessé vált az idei Strand Fesztivál három színpadának programja. Augusztus 18-tól 22-ig Zamárdiban mintegy hatvan előadó lép színpadra, köztük számos világsztár.

2020. Február 21. 11:19, péntek | Bulvár

Alanis Morissette októberben a Budapest Sportarénában koncertezik

Tizenkét év után lép újra magyar közönség elé Alanis Morissette. Napjaink egyik legsikeresebb énekes-dalszerzője megjelenés előtt álló új lemeze európai turnéján, október 12-én ad koncertet a Papp László Sportarénában.

2020. Február 21. 10:01, péntek | Bulvár

Mentett vidrakölyköt nevelnek a Szegedi Vadasparkban

Mentett vidrakölyköt (Lutra lutra) nevelnek a Szegedi Vadasparkban, a tízhetes állatot egy gondozó cumisüvegből táplálja – közölte Veprik Róbert igazgató az MTI-vel.