Városlista
2020. október 20, kedd - Vendel

Hírek

2018. Május 15. 11:53, kedd | Bulvár

Törőcsik Mari nyakláncára licitálhatnak

Törőcsik Mari nyakláncára licitálhatnak

Törőcsik Mari szívesen segít a rászorulókon, ezért is ajánlotta fel legutóbbi filmszerepében viselt nyakláncát egy árverésre.

A bevételből egy olyan iskolai modellprogramot fognak elindítani, ahol ép és halmozottan sérült gyerekek együtt tanulhatnak társaikkal.

Anyák napjától egészen gyereknapig lehet licitálni Törőcsik Mari nyakláncára. Az ékszert a legutóbbi filmszerepében, az Aurora Borealis-ban viselte, a Facebookon hirdetett árverésre befolyó összeget jótékony célra használják fel. Az antik nyaklánc kikiáltási ára 90 ezer forint, és egészen május 27-éig lehet rá licitálni a Lépjünk, hogy léphessenek elnevezésű Facebook-oldalon.

"TÁMOGASS MINKET, HOGY MEGVALÓSULJON AZ ÁLMUNK!

Jótékonysági online aukciónk során Anyák napjától Gyereknapig licitálhattok neves művészek képeire, lemezeire, könyveire és izgalmas személyes tárgyaira.

Az adománygyűjtéssel egy olyan inkluzív iskolai modellprogramot indítunk el elsőként az országban 2018 szeptemberétől, ahol ép és halmozottan sérült gyermekek együtt tanulhatnak társaikkal - többek között saját gyermekeink is.

Az aukció menete:

A képek mellett olvashattok egy rövid leírást a mű vagy emléktárgy részleteiről, illetve a kikiáltási árról. Licitálni a képek alatt kommentben, hozzászólásban lehet, amennyiben név nélkül szeretnétek licitálni, megtehetitek privát üzenet vagy e-mail formájában (info@lepjunkhogylephessenek.hu) is. Minden képleírásban szerepel egy kikiáltási ár és egy licitlépcső.
A licitálás a kikiáltási árról indul, ez a legalacsonyabb ár, amit egy-egy aukciós tárgyért ajánlani lehet. Minden további licitnél az eddigi legmagasabb árat minimum a licitlépcsővel kell emelni. Tehát az új ajánlat= legmagasabb ár+licitlépcső.
Az új licitálónak az emelt teljes árat kell kiírni. Kérünk mindenkit, hogy figyelje az aktuális legmagasabb összeget és arra tegyétek meg saját liciteteket és a licittel emelt összeget írjátok meg.
Az aukció 2018. május 27-én éjfélkor zárul, az ezt követő héten értesítjük a művek, tárgyak szerencsés, új tulajdonosait, valamit terveink szerint június 4-én egy ünnepélyes esemény keretein belül közzétesszük az aukció eredményeit.

Köszönjük minden művész támogatását és felajánlásait! Bízunk benne, hogy minél többen találtok rá egy régi vagy új kedvenc relikviájára." - írják a közösségi oldalon.

A kezdeményezéshez sok művész csatlakozott: többek között Demjén Ferenc a születésnapi pólóját, Koncz Zsuzsa egy dedikált könyvet, a Quimby együttes pedig több relikviáját is felajánlotta, és még ezeken kívül rengeteg emléktárgy érkezett festőktől, színészektől és egyéb ismert alkotóktól. Az árveréssel egy olyan iskolai modellprogramot indítanak majd el szeptembertől az országban elsőként, ahol ép és halmozottan sérült gyerekek együtt tanulhatnak társaikkal.

Törőcsik Mari nagyon örül, hogy segíthet a gyerekeken. A művésznő azt mondta, szinte minden számára fontos személyes tárgyat elárvereztetett már, kivéve ezt a nyakláncot. „Nagyon szép emlékeket őrzök az Aurora Borealis forgatásairól, és az a nyaklánc is a szívemhez nőtt. Ugyanakkor egy pillanatra sem bánom, hogy elárverezik.

Nincs más dolgunk ezen a világon, mint hogy a lehetőségeinkhez mérten kihasználjuk az ajándékba kapott népszerűségünket és segítsük a rászorulókat. Különösen igaz ez, ha gyermekekről van szó, érzékeny vagyok rájuk, így természetes volt számomra, hogy a nevemmel és a filmben viselt ékszerrel megpróbálok segíteni az egyesület törekvéseiben.” - mondta Törőcsik Mari a Ripostnak.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 20. 09:22, kedd | Bulvár

Andonik 4s vendége: Katus Attila - VIDEÓ

A műsorban arra kerestük a választ, hogy ki milyen rendszerességgel sportolt a kijárási korlátozás alatt? De Attila mesél nekünk a csúnya sérüléséről is.

2020. Október 19. 17:01, hétfő | Bulvár

Ridley Scott Napóleonról szóló filmet forgat Joaquin Phoenixszel

Ridley Scott Napóleonról szóló filmet forgat, amelynek főszerepét az Oscar-díjas Joaquin Phoenixre bízza - számolt be róla a deadline.com.

2020. Október 19. 12:55, hétfő | Bulvár

Liam Neeson Becsületes tolvaja nyerte a hétvégét az észak-amerikai mozikban

Liam Neeson Becsületes tolvaj című akciófilmje nyerte a hétvégét az észak-amerikai mozikban - írta a Deadline.com iparági becsléseket idézve.

2020. Október 19. 08:00, hétfő | Bulvár

Főzzünk Robival! Tapenade és Bruschetta - VIDEÓ

Robival egy karakterében nagyon hasonló előételt készíthettek, ha velünk tartotok!