Városlista
2020. október 20, kedd - Vendel

Hírek

2017. December 29. 11:42, péntek | Bulvár

Törőcsik Mari üzent a közönségnek!

Törőcsik Mari üzent a közönségnek!

Az előzetes értesülésekkel ellentétben Törőcsik Marit három napra hazaengedték a szombathelyi kórházból, így otthon, szerettei körében tölthette a karácsonyt.

Egészségi állapotáról még mindig nem nyilatkozik a csaknem egy éve kórházban fekvő színésznő, de bentről is boldog új évet kíván mindenkinek.

Nemrég ünnepelte 82. születésnapját Törőcsik Mari, sok kollégája felköszönthette őt telefonon, de a betegágyánál csak egy-két barátját fogadta. A nemzet színészét lassan egy éve ápolják a szombathelyi kórházban. Karácsonyra azonban hazaengedték – az előzetes értesülésekkel ellentétben. Így három napot a velemi otthonában lehetett a családjával. Ezt maga nyilatkozta telefonon a Borsnak, és többek között azt is elmondta, hogy bár vissza kellett feküdnie Szombathelyre, szerencsére már jobban érzi magát.

„Egyelőre nem szeretnék interjút adni, még a legjobb barátaimnak sem nyilatkoztam, de jólesik az érdeklődés. Azt viszont szeretném elmondani: boldog új évet kívánok mindenkinek!”– üzent a Nemzet Színésze az olvasóknak.

Forrás: nlcafe.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 20. 09:22, kedd | Bulvár

Andonik 4s vendége: Katus Attila - VIDEÓ

A műsorban arra kerestük a választ, hogy ki milyen rendszerességgel sportolt a kijárási korlátozás alatt? De Attila mesél nekünk a csúnya sérüléséről is.

2020. Október 19. 17:01, hétfő | Bulvár

Ridley Scott Napóleonról szóló filmet forgat Joaquin Phoenixszel

Ridley Scott Napóleonról szóló filmet forgat, amelynek főszerepét az Oscar-díjas Joaquin Phoenixre bízza - számolt be róla a deadline.com.

2020. Október 19. 12:55, hétfő | Bulvár

Liam Neeson Becsületes tolvaja nyerte a hétvégét az észak-amerikai mozikban

Liam Neeson Becsületes tolvaj című akciófilmje nyerte a hétvégét az észak-amerikai mozikban - írta a Deadline.com iparági becsléseket idézve.

2020. Október 19. 08:00, hétfő | Bulvár

Főzzünk Robival! Tapenade és Bruschetta - VIDEÓ

Robival egy karakterében nagyon hasonló előételt készíthettek, ha velünk tartotok!