Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2010. Augusztus 27. 07:45, péntek | Sport
Forrás: NSO

Törőcsik András agyi stroke-kal kórházban

Törőcsik András agyi stroke-kal kórházban

A Nemzeti Sport információi szerint agyi stroke-kal kórházba kellett szállítani Törőcsik Andrást, az Újpest legendás labdarúgóját.

 

Csütörtökön agyi stroke-kal kórházba kellett szállítani Törőcsik Andrást, az Újpest legendás labdarúgóját. Törőcsiket először a Nyírő Gyula Kórházba vitték, majd átszállították a Honvéd Kórházba, ahol azonnali műtéti beavatkozásra volt szükség. A műtét kora este fejeződött be, az egykori labdarúgó mélyaltatásban hagyta el a műtőt, az orvosok kivárnak: a szervezete hogyan reagál a beavatkozásra.

 

Információnk szerint a két világbajnokságon szereplő labdarúgó saját otthonában elesett, beverte a fejét, s agyában vérrög keletkezett.

 

Az 55 éves Törőcsik aktív pályafutása alatt az Újpestben 236 bajnoki mérkőzésen 69 gólt szerzett, míg az MTK-ban 2 élvonalbeli mérkőzésen szerepelt.

 

A magyar válogatottal két világbajnokságon (1978, 1982) vett részt, az argentínai tornán kiállították a házigazdák elleni csoportmérkőzésen; 45 válogatott meccsén 12 alkalommal talált be. Háromszoros magyar bajnok és kupagyőztes.

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 08:04, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Gyorsasági szakágának versenyzői számára.

2024. Április 27. 07:58, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Gyorsasági szakágának versenyzői számára, akik a már hagyományos szezonnyitó versenyen, a Laptiming Kupán, de a tavaly új helyszínként belépett Bajatonfőkajáron nyomják a g

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,