Városlista
2020. január 18, szombat - Piroska

Hírek

2019. Augusztus 23. 14:30, péntek | Külföld

Török buszhálózathoz csatlakozik a FlixBus

Török buszhálózathoz csatlakozik a FlixBus

A FlixBus és az Actera Group magántőke-befektetési vállalat megegyezett arról, hogy a Kamil Koç, Törökország legnagyobb múltra visszatekintő távolsági buszszolgáltatója csatlakozik a FlixBus hálózatához.

A Kamil Koç 61 várost szolgál ki Törökország-szerte, a cég 2018-ban 20 millió utast szállított.

A megegyezés az illetékes hatóságok jóváhagyása után, várhatóan a következő hetekben lép életbe.

A vállalat kínálata fokozatosan válik majd a FlixBus kiterjedt hálózatának részévé, ami jelenleg 350 000 napi kapcsolatot biztosít 2000 célállomás között 28 európai országban, illetve az USA-ban.

"Azon fogunk dolgozni, hogy tovább szélesítsük a már meglévő hálózatot és egyre inkább adatvezérelt eszközeink és algoritmusaink révén optimalizáljuk a menetrendeket a keresletnek megfelelően, ezzel is javítva a felhasználói élményt" – mondta a megállapodás kapcsán Jochen Engert, a FlixBus alapítója és ügyvezető igazgatója.


A dinamikusan növekvő FlixBus piacvezetővé vált számos európai országban, így például Németországban, Olaszországban, Franciaországban, a Benelux államokban és Lengyelországban, több mint 10.000 munkahelyet teremtve az iparágban. Csak 2018-ban 45 millió utast szállított a vállalat Európában és az USA-ban.

Forrás: turizmus.com

Fotó: FlixBus

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 18. 18:05, szombat | Külföld

Fényjátékokat, alkalmi érmét tervez a brit kormány a kilépés napján

Fényjátékokkal, London belvárosának fellobogózásával és külön erre az alkalomra tervezett pénzérme kibocsátásával készül a brit kormány az Egyesült Királyság EU-tagságának két hét múlva esedékes megszűnésére.

2020. Január 18. 15:01, szombat | Külföld

Sztárjogászok kaptak helyet Donald Trump szenátusi perében a védők csapatában

Alan Dershowitz és Kenneth Starr személyében új jogászokkal bővült azoknak a védőknek a csapata, akik a Donald Trump amerikai elnök ellen folyó alkotmányos felelősségre vonási eljárásán (impeachment) a védelmét ellátják

2020. Január 18. 11:37, szombat | Külföld

Szigorú korlátozásokkal akarnak véget vetni az alkoholturizmusnak a Baleár-szigeteken

Szigorú korlátozásokkal akar véget vetni az alkoholturizmusnak a Baleár-szigetek kormánya, amely pénteken fogadta el erről szóló rendeletét.

2020. Január 18. 06:10, szombat | Külföld

Rekordmennyiségű hamisított cigarettát foglalt le a belga vámhatóság

Mintegy 126 millió hamis márkajelzésű cigarettát foglalt le év eleje óta a belga vámhatóság Antwerpen tartományban - közölte a belga vámhatóság pénteken.