Városlista
2020. június 4, csütörtök - Bulcsú

Hírek

2019. Szeptember 16. 07:12, hétfő | Bulvár

Tóth Gabi, Zoltán Erika melleiről beszélt

Tóth Gabi, Zoltán Erika melleiről beszélt

Újfent akadt pár csodálatosan tehetségtelen próbálkozó a Sztárban sztár leszek!-ben, de ezúttal is érkeztek színpadra való énekesek. Pintér Tenya barátnője négy \"igennel\" ment tovább.

A TV2-es show elején kifejezetten tehetségtelen próbálkozók rémisztgették vagy nevettették meg a stúdióban ülő nézőket és a mestereket, volt, aki hihetetlenül hamisan, de roppant öntudatosan adta elő az I Like Chopin-t, más pedig Csepregi Évából űzött gúnyt – rejtély, milyen küldetéssel érkezett.

Egy férfiversenyző a Túl szexi lányt énekelte, amely a nyolcvanas években volt sláger itthon, közben simogatta műkebleit, úgyhogy a reménytelen énekes-jelölteken, fülsértő hangokon már meg sem lepődő Tóth Gabi inkább aziránt érdeklődött zsűritársainál, hogy Zoltán Erika vajon fogdosta-e a melleit előadás közben.

Olyan asszonyság is akadt, aki egy énekversenyre úgy érkezett, hogy megdobálta a zsűrit papuccsal, majd idétlenül táncolni kezdett, és végül egy sort sem énekelt – ettől függetlenül a stúdióban ülők remekül szórakoztak rajta. „Eufórikus katarzisban volt" – mondta Tóth Gabi megrökönyödve.


Akadt persze tehetséges fellépő már az első szegmensben is, a volt megasztáros vitte el a csapatába a Simándy Józsefet színpadra idéző, erős hangon, szépen éneklő férfit.

Tenya barátnője is bekerült

Ilyés Jenifer, Pintér Tenya Tibor barátnője is színpadra lépett. Eléggé teátrálisan, de jó hanggal adta elő a New York, New York-ot. A közönség tapsolt, Pápai Joci a szépségét és az energiáját dicsérte. „Liza Minnelli is sok tud lenni" – jegyezte meg a zsűri, így végül négy „igennel" ment tovább a fiatal lány.


Az arcátlan tróger és a csicska

„Az arcátlanságnak vannak fokozatai. Egy link tróger vagy. Négy nem tőlem!" – osztotta ki később Bereczki az egyik Jacko-imitátort, de Tóth Gabit sem varázsolta el a fiú: „erre mondják, hogy szűnni akaró taps" – nevetgélt a fellépőn.

A rettenetes Jackson-előadások után Bereczki a színpadra pattant, elénekelte a Black or White-ot, amire a színfalak mögött a hazaküldött, elutasított ifjú csak ennyit mondott mogorván: „csicska."

Jöttek sorra a próbálkozók, volt, akit elvitt egy mester, de más csak hüledezetett ezen. „Linkóci a csávó, nulla meló volt ebben. Kaptál egy link trógert magadnak" – magyarázta Horváth Tamásnak később Bereczki, akinek megállapítható, hogy a „link tróger" a kedvenc kifejezése a középszerű, felkészülés nélkül érkező versenyzőkre.
Pápai Joci kikészült

Úgy tűnt, hogy Pápai Joci sokat kibír, de egy adott ponton épp ő volt, aki besokallt, elhagyta a stúdiót, és meggyötört arccal lerogyott a pihenőszoba kanapéjára – sok volt neki, hogy mindenki ugyanazzal a dallal, Lady Gaga Shallow-jával érkezett. Három társa utána ballagott, hiszen azért ő is kell a show-ba, és sikerült visszatérésre bírni. „Ezek az emberek elszívják az erőnket" – zsörtölődött Tóth Gabi.

Persze, ahogy ez a rendesen felépített tévés tehetségkutatóhoz illik, a végén jött valaki, naná, hogy Lady Gaga Shallow-jával, ezt Tóth Gabi már behuny szemmel hallgatta, Bereczki vigyorogva, a stúdió népe pedig felállva, ütemesen tapsolt.

Forrás: life.hu

Kép: TV2

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 04. 12:07, csütörtök | Bulvár

Átalakul idén a Campus Fesztivál

Átalakul idén a Campus Fesztivál: augusztus közepétől szeptember közepéig Campus Eleven néven rendezvénysorozatot indítanak, az eddigi négy nap helyett tizenegy alkalommal kapnak a látogatók fesztiválélményt Debrecenben

2020. Június 03. 13:00, szerda | Bulvár

Robotséfet tanítottak meg omlettet készíteni kutatók

Mérnökök egy csoportja megtanított egy robotot omlettet készíteni egészen a tojások feltörésétől az elkészült étel tányérra helyezéséig, és még azt is sikerült elérniük, hogy jó ízű ételt készítsen.

2020. Június 03. 07:14, szerda | Bulvár

Jövő héttől indul a Balatoni Nyár című magazinműsor

Jövő hétfőn indul a Balatoni Nyár című magazinműsor, amely délelőttönként várja a nézőket - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtó Osztálya kedden az MTI-vel

2020. Május 30. 08:57, szombat | Bulvár

Győrfi Pál és a sportok - VIDEÓ

Melyik sport Győrfi Pálnak a kedvence? Hogy sikerült neki az Andonik Jako Sport kihívása? A videóból minden kiderül!