Városlista
2023. május 30, kedd - Zsanett, Janka

Hírek

2019. Október 29. 07:43, kedd | Bulvár

Tóth Vera felesleges holmikra költötte egy luxusvilla árát

Tóth Vera felesleges holmikra költötte egy luxusvilla árát

Saját bevallása szerint egy budai luxusvilla árát költött el teljesen felesleges holmikra Tóth Vera. A Megasztár első évadának győztese így dolgozta fel a hirtelen jött gazdagságot, de ez idő alatt sokan kihasználták.

"Kedves voltam, velem bármit meg lehetett csinálni, sokan egyszerűen baleknak néztek és kihasználtak" - idézte a Blikk az énekesnőt.

"Volt időszak, amikor szórtam a pénzt. Amikor az ember jön a csóriságból, majd megkapja az első fizetését, ami klasszisokkal magasabb, mint az apámé vagy az anyámé, akkor az azért egy furcsa érzés. Emlékszem, amikor az első turném volt, nem sokkal a Megasztár után, akkor az egyik fellépésre menet bementünk a helyi hipermarketbe.
Mindent megvettem, ami a kezem ügyébe került, mert megtehettem.
Azt sem felejtem el, hogy jött velem az akkori vokalistám, aki kinézett egy felsőt ott magának, és még azt is megvettem neki. Évekig ment ez, szerintem egy budai luxusvilla árát elköltöttem így, amit most már nagyon bánok."

Az énekesnő állítja, ma már megtanult bánni a pénzzel, és jobban kezeli a barátokat is. Hosszú ideig járt pszichológushoz, aki felnyitotta a szemét. "Évekig kihasználtak, visszaéltek a jóindulatommal. A pszichológusom mondta, hogy szeretetkoldus voltam."

Forrás: origo.hu

Kép: Tóth Vera / Instagram

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 27. 07:22, szombat | Bulvár

Beavatási szertartást szerveztek társuknak, aki belehalt

300 óra közmunkára és 400 euró (148 ezer forint) pénzbüntetésre ítélt 18 belga fiatalt, akiket bűnösnek talált elsőéves diáktársuk brutális és megalázó beavatási szertartartása során bekövetkezett halálában Belgiumban.

2023. Május 24. 07:15, szerda | Bulvár

Vasvillával támadta a Google Street View autóját egy férfi Magyarországon

Nem tetszett neki, hogy őt és a környéket fotózza, leverte a kocsiról a kamerát.

2023. Május 22. 16:35, hétfő | Bulvár

Elütötte a vonat, de túlélte, óriási mázlija volt - Videó