Városlista
2020. szeptember 24, csütörtök - Gellért

Hírek

2019. November 07. 10:35, csütörtök | Bulvár

Tóth Vera helyettesíthetné Tóth Gabit a TV2 show-jának zsűrijében

Tóth Vera helyettesíthetné Tóth Gabit a TV2 show-jának zsűrijében

Alig egy hónap múlva véget ér a TV2 átalakuló show-ja, amit a terhes Tóth Gabi adásról adásra egyre nehezebben bír.

Ha úgy alakulna, hogy nem tud ott lenni az élő adások alatt, nővére szívesen helyettesítené.

Tóth Gabi április végén, egy héttel az eljegyzése után jelentette be, hogy Krausz Gáborral gyereket várnak. Pontosan nem árulta el, hogy hányadik hónapban jár, de az biztos, hogy mostanra már az utolsó heteknél tart.

"Hét órakor indul be a gyerek. Nem tudom, hogy az adás miatt, de már több helyen érzem, úgyhogy valami durvaság lehet a rendszerben. Egyébként nagyon élvezi a bulit, ráadásul itt van a lábunknál egy hangfal, úgyhogy kapja a zenét rendesen. A hétköznapokban kilenckor alszom nagyjából, de minden rendben van, megvan a kis rendszere. Elképesztő, hogy már mindjárt kint van, úgyhogy remélem, végig fogom tudni csinálni a műsort" - mondta a Borsnak.

Arra az esetre is felkészül a csatorna, ha a kisbaba előbb érkezik, de egyelőre nem árulták el, hogy ki ülhet be Tóth Gabi helyére. "Bízunk benne, hogy Gabi egészen a döntőig velünk lesz, de ha esetleg másként alakulna, természetesen arra is készülünk megoldással. Erről azonban részleteket csak akkor árulunk el, ha aktuálissá válik a téma" - közölték.

A lap megkereste Tóth Verát, aki nem tagadta, hogy nagyon örülne a felkérésnek. "Nem lenne számomra idegen ez a terep, hiszen a Sztárban sztár+1 kicsiben én is zsűriztem. Ettől függetlenül persze nagyon szorítok Gabinak és a babának, remélem, hogy kibírják, de ha úgy adódna, akkor természetesen repülnék. Ez a nővérek dolga" - mondta.

Forrás: origo.hu

Kép: Tóth Gabi / Instagram

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 24. 06:00, csütörtök | Bulvár

Bradley Cooper Leonard Bernsteinről szóló filmet forgat

Bradley Cooper amerikai filmsztár Leonard Bernsteinről (1918-1990) szóló új filmjében Carey Mulligan brit színésznő játssza a női főszerepet - közölte a Deadline.com filmes portál.

2020. Szeptember 23. 12:00, szerda | Bulvár

Andonik 4s vendége Telek András - VIDEÓ

Az Andonik Sztárválogatott egy foci tornán járt Veszprémben, ahol egy rendhagyó Andonik 4s készült a Fradi egykori játékosával Telek Andrással. \"Manci\" elmesélte mit csinál mostanság.

2020. Szeptember 23. 05:00, szerda | Bulvár

Diéta percek: Sárgadinnyés feta sajtos saláta - VIDEÓ

Feri egy villámgyors salátát fog nekünk készíteni, ami nem csak diétás, hanem finom is! Nézzétek!

2020. Szeptember 22. 18:01, kedd | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Kefír - VIDEÓ

A rendhagyó Andonik Jakos Sport magazin sorozat a vendége Kefír (V-Tech) volt, aki elárulta, hogy melyik az az egy sport, amit nem szeret, és mik azok, amikben gyermekkorában jeleskedett. Tartsatok velünk!