Városlista
2020. június 6, szombat - Norbert

Hírek

2019. November 07. 10:35, csütörtök | Bulvár

Tóth Vera helyettesíthetné Tóth Gabit a TV2 show-jának zsűrijében

Tóth Vera helyettesíthetné Tóth Gabit a TV2 show-jának zsűrijében

Alig egy hónap múlva véget ér a TV2 átalakuló show-ja, amit a terhes Tóth Gabi adásról adásra egyre nehezebben bír.

Ha úgy alakulna, hogy nem tud ott lenni az élő adások alatt, nővére szívesen helyettesítené.

Tóth Gabi április végén, egy héttel az eljegyzése után jelentette be, hogy Krausz Gáborral gyereket várnak. Pontosan nem árulta el, hogy hányadik hónapban jár, de az biztos, hogy mostanra már az utolsó heteknél tart.

"Hét órakor indul be a gyerek. Nem tudom, hogy az adás miatt, de már több helyen érzem, úgyhogy valami durvaság lehet a rendszerben. Egyébként nagyon élvezi a bulit, ráadásul itt van a lábunknál egy hangfal, úgyhogy kapja a zenét rendesen. A hétköznapokban kilenckor alszom nagyjából, de minden rendben van, megvan a kis rendszere. Elképesztő, hogy már mindjárt kint van, úgyhogy remélem, végig fogom tudni csinálni a műsort" - mondta a Borsnak.

Arra az esetre is felkészül a csatorna, ha a kisbaba előbb érkezik, de egyelőre nem árulták el, hogy ki ülhet be Tóth Gabi helyére. "Bízunk benne, hogy Gabi egészen a döntőig velünk lesz, de ha esetleg másként alakulna, természetesen arra is készülünk megoldással. Erről azonban részleteket csak akkor árulunk el, ha aktuálissá válik a téma" - közölték.

A lap megkereste Tóth Verát, aki nem tagadta, hogy nagyon örülne a felkérésnek. "Nem lenne számomra idegen ez a terep, hiszen a Sztárban sztár+1 kicsiben én is zsűriztem. Ettől függetlenül persze nagyon szorítok Gabinak és a babának, remélem, hogy kibírják, de ha úgy adódna, akkor természetesen repülnék. Ez a nővérek dolga" - mondta.

Forrás: origo.hu

Kép: Tóth Gabi / Instagram

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 04. 12:07, csütörtök | Bulvár

Átalakul idén a Campus Fesztivál

Átalakul idén a Campus Fesztivál: augusztus közepétől szeptember közepéig Campus Eleven néven rendezvénysorozatot indítanak, az eddigi négy nap helyett tizenegy alkalommal kapnak a látogatók fesztiválélményt Debrecenben

2020. Június 03. 13:00, szerda | Bulvár

Robotséfet tanítottak meg omlettet készíteni kutatók

Mérnökök egy csoportja megtanított egy robotot omlettet készíteni egészen a tojások feltörésétől az elkészült étel tányérra helyezéséig, és még azt is sikerült elérniük, hogy jó ízű ételt készítsen.

2020. Június 03. 07:14, szerda | Bulvár

Jövő héttől indul a Balatoni Nyár című magazinműsor

Jövő hétfőn indul a Balatoni Nyár című magazinműsor, amely délelőttönként várja a nézőket - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtó Osztálya kedden az MTI-vel

2020. Május 30. 08:57, szombat | Bulvár

Győrfi Pál és a sportok - VIDEÓ

Melyik sport Győrfi Pálnak a kedvence? Hogy sikerült neki az Andonik Jako Sport kihívása? A videóból minden kiderül!