Városlista
2020. szeptember 24, csütörtök - Gellért

Hírek

2018. Augusztus 06. 07:04, hétfő | Bulvár

Tóth Vera új dallal ünnepli változását

Tóth Vera új dallal ünnepli változását

Új dallal ünnepli az elmúlt években tapasztalt változását Tóth Vera.

Az évek óta szingli énekesnő a Vasárnapi Blikknek elárulta: a Zuhanni veled róla szól, a szöveg ugyanis egy olyan emberről mesél, aki belefáradt már a játékokba, és nagyon vágyik arra, hogy megállapodjon.

"Ez egy érett nő dala, aki már túl van sok mindenen, de már nincs szüksége mindenféle légyottokra, s már nem akarja, hogy szórakozzanak vele. Nem én írtam a szöveget, hanem Kemény Zsófia, aki egy fiatal verselő, mégis nagyon eltalálta, amit érzek és gondolok" - mondta.

"Nem aggódom, tudom, hogy eljön a boldogság, csak türelmesnek kell lennem. Semmiről nem késtem le, és amíg várok, van időm dolgozni magamon, nemcsak fizikailag, hanem lelkileg is. Huszonhárom évnyi túlsúlyos létet nehéz helyretenni két esztendő alatt, ezért újra összhangba kell kerülnöm magammal.
Néha mondogatnom kell magamnak, hogy szép vagyok, de már haladok.
Egyre magabiztosabbnak és nyitottabbnak érzem magam, próbálom élvezni azokat a csodákat, amelyeket az új életem ad" - tette hozzá.

Forrás: origo.hu

Fotó: Polyák Attila - Origo

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 24. 06:00, csütörtök | Bulvár

Bradley Cooper Leonard Bernsteinről szóló filmet forgat

Bradley Cooper amerikai filmsztár Leonard Bernsteinről (1918-1990) szóló új filmjében Carey Mulligan brit színésznő játssza a női főszerepet - közölte a Deadline.com filmes portál.

2020. Szeptember 23. 12:00, szerda | Bulvár

Andonik 4s vendége Telek András - VIDEÓ

Az Andonik Sztárválogatott egy foci tornán járt Veszprémben, ahol egy rendhagyó Andonik 4s készült a Fradi egykori játékosával Telek Andrással. \"Manci\" elmesélte mit csinál mostanság.

2020. Szeptember 23. 05:00, szerda | Bulvár

Diéta percek: Sárgadinnyés feta sajtos saláta - VIDEÓ

Feri egy villámgyors salátát fog nekünk készíteni, ami nem csak diétás, hanem finom is! Nézzétek!

2020. Szeptember 22. 18:01, kedd | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Kefír - VIDEÓ

A rendhagyó Andonik Jakos Sport magazin sorozat a vendége Kefír (V-Tech) volt, aki elárulta, hogy melyik az az egy sport, amit nem szeret, és mik azok, amikben gyermekkorában jeleskedett. Tartsatok velünk!