Városlista
2023. október 3, kedd - Helga

Hírek

2023. Március 11. 08:15, szombat | Helyi

Tovább bővíti Műszaki Fejlesztése portfólióját az Audi

Tovább bővíti Műszaki Fejlesztése portfólióját az Audi

Az Audi Hungaria nem csupán a világ legnagyobb motorgyára

A motor- és járműgyártás, valamint világszintű beszerzési, IT és pénzügyi szolgáltatások mellett magas színvonalú műszaki fejlesztéssel is foglalkoznak a vállalat munkatársai. A Győrben 2001 óta működő Műszaki Fejlesztés most új kompetenciákkal bővül, ugyanis az eddigi belső égésű és elektromos hajtásmodulok fejlesztését a teljes hajtásrendszerre kiterjesztik: A fejlesztési portfólió a jövőben a hajtásrendszerek járműbe történő integrációjának, a hajtásrendszer applikációjának, valamint a futóműrendszerek fejlesztési tevékenységével bővül, így a megújult terület munkatársai az Audi és a Volkswagen Konszern egyes platformjainak hossz-, kereszt- és vertikális dinamikájának fejlesztését végzik a jövőben.

„AZ AUDI HUNGARIA 30 ÉVE ÉLI A FOLYAMATOS FEJLŐDÉST. CSAPATUNK KIVÉTELES SZAKEMBEREKKEL ÉS VILÁGSZINTŰ KOMPETENCIÁKKAL RENDELKEZIK. GYÁRTÁSI TEVÉKENYSÉGÜNK MELLETT EGYRE NAGYOBB HANGSÚLYT FEKTETÜNK MŰSZAKI FEJLESZTÉSÜNKRE, AMELY TÖBB MINT 550 MAGASAN KÉPZETT MUNKATÁRSÁVAL A TELJES VOLKSWAGEN KONSZERN SZÁMÁRA VALÓSÍT MEG FEJLESZTÉSI PROJEKTEKET. STRATÉGIÁNK JEGYÉBEN A MŰSZAKI FEJLESZTÉS TERÉN IS SZINTET LÉPÜNK – SZÁMUNKRA EZT JELENTI A NEXT LEVEL“, MONDTA ALFONS DINTNER, AZ AUDI HUNGARIA IGAZGATÓSÁGÁNAK ELNÖKE.

„MŰSZAKI FEJLESZTÉSÜNK MÁR MA IS AZ AUD AG HARMADIK LEGNAGYOBB FEJLESZTÉSI KÖZPONTJA. KOMPETENCIÁINK TOVÁBBI BŐVÍTÉSÉVEL MÉG FONTOSABB SZEREPET FOGUNK JÁTSZANI A KONSZERNSZINTŰ FEJLESZTÉSI PROJEKTEKBEN, ÉS AKTÍVAN ALAKÍTJUK A JÖVŐ MOBILITÁSÁT. FEJLESZTŐKÉNT FELELŐSSÉGET VÁLLALUNK AZ AUDI ÉS A VOLKSWAGEN KONSZERN ÜGYFELEINEK TELJES HAJTÁSRENDSZEREIÉRT“, MONDTA THORSTEN PFEFFER, AZ AUDI HUNGARIA HAJTÁSRENDSZER FEJLESZTÉS VEZETŐJE.

A győri Hajtásrendszer fejlesztés szakemberei a jövőben nem csak a hajtásmodulokra, hanem a hajtásrendszerekre is nagy hangsúlyt fektetnek. Folyamatosan fejlesztik azokat a tulajdonságokat, amelyeket az ügyfelek a jármű dinamikájaként éreznek – a kereszt-, hossz-, és vertikális dinamikát. Ennek eredményeként a győri Hajtásrendszer fejlesztés még több felelősséget vesz át az egész Audi és Volkswagen Konszern járműprojektjeiből. A fejlesztőmérnökök sokéves tapasztalatot és erős kompetenciákat építettek ki a belső égésű motorok területén. Az járműipari transzformáció szellemében fejlesztési tevékenységüket kiterjesztették az elektromos hajtású járművekre is.

Címkék: audi, fejlesztés, győr

Ezek érdekelhetnek még

2023. Október 03. 09:14, kedd | Helyi

Új vonatpótló buszokat állítanak hadrendbe

Több pótlóbuszjáratot indít a MÁV hétfőtől a győri vasútvonal felújítása idejére Bicske, Tatabánya és Budaörs térségében.

2023. Október 03. 07:15, kedd | Helyi

Ötvenhatszor riasztották az elmúlt héten a tűzoltókat

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten ötvenhat eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek.

2023. Október 02. 09:16, hétfő | Helyi

Építőipari workshopot rendezett a Széchenyi István Egyetem

Kétnapos hallgatói workshopot szervezett a győri Széchenyi István Egyetem

2023. Október 02. 08:14, hétfő | Helyi

Megérkezett az új Klíma Generáció

Új központtal bővült Győr egyik épületgépészettel foglalkozó vállalkozása.