Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2023. Március 11. 08:15, szombat | Helyi

Tovább bővíti Műszaki Fejlesztése portfólióját az Audi

Tovább bővíti Műszaki Fejlesztése portfólióját az Audi

Az Audi Hungaria nem csupán a világ legnagyobb motorgyára

A motor- és járműgyártás, valamint világszintű beszerzési, IT és pénzügyi szolgáltatások mellett magas színvonalú műszaki fejlesztéssel is foglalkoznak a vállalat munkatársai. A Győrben 2001 óta működő Műszaki Fejlesztés most új kompetenciákkal bővül, ugyanis az eddigi belső égésű és elektromos hajtásmodulok fejlesztését a teljes hajtásrendszerre kiterjesztik: A fejlesztési portfólió a jövőben a hajtásrendszerek járműbe történő integrációjának, a hajtásrendszer applikációjának, valamint a futóműrendszerek fejlesztési tevékenységével bővül, így a megújult terület munkatársai az Audi és a Volkswagen Konszern egyes platformjainak hossz-, kereszt- és vertikális dinamikájának fejlesztését végzik a jövőben.

„AZ AUDI HUNGARIA 30 ÉVE ÉLI A FOLYAMATOS FEJLŐDÉST. CSAPATUNK KIVÉTELES SZAKEMBEREKKEL ÉS VILÁGSZINTŰ KOMPETENCIÁKKAL RENDELKEZIK. GYÁRTÁSI TEVÉKENYSÉGÜNK MELLETT EGYRE NAGYOBB HANGSÚLYT FEKTETÜNK MŰSZAKI FEJLESZTÉSÜNKRE, AMELY TÖBB MINT 550 MAGASAN KÉPZETT MUNKATÁRSÁVAL A TELJES VOLKSWAGEN KONSZERN SZÁMÁRA VALÓSÍT MEG FEJLESZTÉSI PROJEKTEKET. STRATÉGIÁNK JEGYÉBEN A MŰSZAKI FEJLESZTÉS TERÉN IS SZINTET LÉPÜNK – SZÁMUNKRA EZT JELENTI A NEXT LEVEL“, MONDTA ALFONS DINTNER, AZ AUDI HUNGARIA IGAZGATÓSÁGÁNAK ELNÖKE.

„MŰSZAKI FEJLESZTÉSÜNK MÁR MA IS AZ AUD AG HARMADIK LEGNAGYOBB FEJLESZTÉSI KÖZPONTJA. KOMPETENCIÁINK TOVÁBBI BŐVÍTÉSÉVEL MÉG FONTOSABB SZEREPET FOGUNK JÁTSZANI A KONSZERNSZINTŰ FEJLESZTÉSI PROJEKTEKBEN, ÉS AKTÍVAN ALAKÍTJUK A JÖVŐ MOBILITÁSÁT. FEJLESZTŐKÉNT FELELŐSSÉGET VÁLLALUNK AZ AUDI ÉS A VOLKSWAGEN KONSZERN ÜGYFELEINEK TELJES HAJTÁSRENDSZEREIÉRT“, MONDTA THORSTEN PFEFFER, AZ AUDI HUNGARIA HAJTÁSRENDSZER FEJLESZTÉS VEZETŐJE.

A győri Hajtásrendszer fejlesztés szakemberei a jövőben nem csak a hajtásmodulokra, hanem a hajtásrendszerekre is nagy hangsúlyt fektetnek. Folyamatosan fejlesztik azokat a tulajdonságokat, amelyeket az ügyfelek a jármű dinamikájaként éreznek – a kereszt-, hossz-, és vertikális dinamikát. Ennek eredményeként a győri Hajtásrendszer fejlesztés még több felelősséget vesz át az egész Audi és Volkswagen Konszern járműprojektjeiből. A fejlesztőmérnökök sokéves tapasztalatot és erős kompetenciákat építettek ki a belső égésű motorok területén. Az járműipari transzformáció szellemében fejlesztési tevékenységüket kiterjesztették az elektromos hajtású járművekre is.

Címkék: audi, fejlesztés, győr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.

2024. Április 24. 09:20, szerda | Helyi

Ez a verseny nemzetközi találkozóhelye a makett köré szövődött barátságoknak – ilyen volt a 26. Mosonshow

Rengeteg ember, és még annál is több részletgazdag makett: ilyen volt az a makettverseny Mosonmagyaróváron, ahová még ázsiai országokból is érkeztek versenyzők.

2024. Április 24. 08:13, szerda | Helyi

Választás 2024: Dr. Dézsi Csaba András

A programról, az elmúlt 4.5 évről és az ellenfelek egy-egy kritikájára is reagált Dr- Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP polgármersterjelöltje