Városlista
2020. június 2, kedd - Anita, Kármen

Hírek

2019. Szeptember 12. 13:15, csütörtök | Bulvár

Továbbra is feszült marad a légkör L.L. Junior és volt párja között

Továbbra is feszült marad a légkör  L.L. Junior és volt párja között

Mégsem békülnek. Továbbra is ellentmondásos hírek jelennek meg arról, hogy L.L. Junior és volt párja, Csilla megállapodtak egymással és békésen rendezik az ügyeiket.

A Mokka vendége a témában Horváth B. Gábor, a gyászoló édesanya jogi képviselője volt, aki azt is elárulta, milyen most a szülők viszonya.

A jogi képviselő szerint Csillát nagyon megviselték a történtek, de pszichésen, mentálisan erős, tartja magát, és édesanyai feladataira koncentrál. Hivatalosan még nem értesültek arról, hogy L.L. Junior pszichológiai vizsgálatot kért, de állnak elébe, az egész családja kiterjedően.

Horváth B. Gábor elmondta, hogy ő is próbál segíteni abban, hogy a szülők viszonya jobb legyen, a temetés óta úgy látja, elkezdtek egymás felé gesztusokat tenni, kommunikálni. "Picit enyhülni látszik a viszony. Lényegi kérdésekben nincsen egyesség, nyilvánvalóan ezek jogi kérdések a gyermekelhelyezéssel kapcsolatban" - mesélte.

Mindkét szülőnek az a célja, hogy nála maradjon a kisfiú. "Mindkét félnek az az érdeke, hogy a kiskorú minél kevésbé sérüljön ebben a dologban. Az, hogy ezt ki milyen eszközökkel szeretné elérni, és mit lát célravezetőnek, vagy hogyan képzeli el Lacika jövőjét, az merőben eltérő lehet. Úgy gondolom, az édesanyának szíve joga ahhoz ragaszkodni, hogy a saját háztartásában szeretné nevelni továbbra is Lacikát" - mondta a Mokkában, és azt is elárulta, hogy Csilla nem szed semmilyen gyógyszert, nincs szó poszttraumás sokkról sem, de ebben a nehéz gyászidőszakban nem akar még a nyilvánosság elé állni.

Forrás: origo.hu

Címkék: L.L. Junior, média, tévé

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 30. 08:57, szombat | Bulvár

Győrfi Pál és a sportok - VIDEÓ

Melyik sport Győrfi Pálnak a kedvence? Hogy sikerült neki az Andonik Jako Sport kihívása? A videóból minden kiderül!

2020. Május 29. 17:08, péntek | Bulvár

Jövő héten közzéteszik a Cannes-i versenyprogramba beválogatott filmek listáját

Bár a 73. cannes-i filmfesztivált a koronavírus-járvány miatt a megszokott formájában nem tartják meg, a hivatalos versenyprogramba beválogatott mintegy 50-60 film listáját a seregszemlét megelőző,

2020. Május 29. 10:20, péntek | Bulvár

Zuckerberg: a közösségi platformoknak nem szabad az igazság döntőbíráiként fellépniük

A közösségi platformoknak nem szabad az igazság döntőbíráiként fellépniük mindenben, amit az emberek az interneten kifejtenek

2020. Május 27. 14:01, szerda | Bulvár

Megvan Tom Cruise szupertitkos űrfilmjének a rendezője is

Doug Liman fogja rendezni Tom Cruise tervezett űrfilmjét, amelyet, legalábbis részben, a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) fognak forgatni.