Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2019. Szeptember 12. 13:15, csütörtök | Bulvár

Továbbra is feszült marad a légkör L.L. Junior és volt párja között

Továbbra is feszült marad a légkör  L.L. Junior és volt párja között

Mégsem békülnek. Továbbra is ellentmondásos hírek jelennek meg arról, hogy L.L. Junior és volt párja, Csilla megállapodtak egymással és békésen rendezik az ügyeiket.

A Mokka vendége a témában Horváth B. Gábor, a gyászoló édesanya jogi képviselője volt, aki azt is elárulta, milyen most a szülők viszonya.

A jogi képviselő szerint Csillát nagyon megviselték a történtek, de pszichésen, mentálisan erős, tartja magát, és édesanyai feladataira koncentrál. Hivatalosan még nem értesültek arról, hogy L.L. Junior pszichológiai vizsgálatot kért, de állnak elébe, az egész családja kiterjedően.

Horváth B. Gábor elmondta, hogy ő is próbál segíteni abban, hogy a szülők viszonya jobb legyen, a temetés óta úgy látja, elkezdtek egymás felé gesztusokat tenni, kommunikálni. "Picit enyhülni látszik a viszony. Lényegi kérdésekben nincsen egyesség, nyilvánvalóan ezek jogi kérdések a gyermekelhelyezéssel kapcsolatban" - mesélte.

Mindkét szülőnek az a célja, hogy nála maradjon a kisfiú. "Mindkét félnek az az érdeke, hogy a kiskorú minél kevésbé sérüljön ebben a dologban. Az, hogy ezt ki milyen eszközökkel szeretné elérni, és mit lát célravezetőnek, vagy hogyan képzeli el Lacika jövőjét, az merőben eltérő lehet. Úgy gondolom, az édesanyának szíve joga ahhoz ragaszkodni, hogy a saját háztartásában szeretné nevelni továbbra is Lacikát" - mondta a Mokkában, és azt is elárulta, hogy Csilla nem szed semmilyen gyógyszert, nincs szó poszttraumás sokkról sem, de ebben a nehéz gyászidőszakban nem akar még a nyilvánosság elé állni.

Forrás: origo.hu

Címkék: L.L. Junior, média, tévé

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 18. 06:09, péntek | Bulvár

Nincs változás a világ legértékesebb márkáinak toplistáján

Immár a hetedik egymást követő évben lett az Apple és a Google a világ legértékesebb márkája az Interbrand nevű amerikai tanácsadó vállalat globális rangsorában.

2019. Október 17. 17:01, csütörtök | Bulvár

Räikkönen: Sör, fogorvos és Schumacher

Rendhagyó interjút közölt a svájci Blick a 40. születésnapját ünneplő Kimi Räikkönennel, a Forma-1 2007-es világbajnokával.

2019. Október 17. 14:49, csütörtök | Bulvár

Gájer Bálint esküvőre készül

Még van idő címmel jelent meg Gájer Bálint legújabb dalának klipje, amely azoknak szól, akik még nem találták meg az igaz szerelmet. Ezzel szemben Bálint szerencsésnek mondja magát, ő párjával már az esküvőjét tervezi.

2019. Október 15. 17:00, kedd | Bulvár

Két magyar film felújított változatát vetítik a Lumiere fesztiválon Lyonban

Mészáros Márta Ők ketten és Fábri Zoltán Az ötödik pecsét című filmjének felújított változatát vetítik a klasszikus filmeket felvonultató 11. Lumiere Grand Lyon Filmfesztiválon