Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Június 14. 16:00, csütörtök | Belföld
Forrás: munkatárunktól

Továbbra is keresi a rendőrség a halálos balesetet okozó sofőrt

Továbbra is keresi a rendőrség a halálos balesetet okozó sofőrt

A szerdán reggel a 85-ös számú főúton történt halálos baleset ügyében a történtek tisztázása érdekében a fehér furgon sofőrjének jelentkezését várja a rendőrség.

Mint arról portálunkon beszámoltunk, szerdán reggel hét óra után a 85-ös főúton, Fertőszentmiklós és Pereszteg között történt halálos közúti balesetben meghalt egy vétlen áldozat.

A Győr felől Sopron irányába tartó, 4-5 járműből álló kocsisorból egy fehér színű 2 személyes - feltehetően egy Opel „dobozos" személyautó szabálytalanul előzött, és veszélyhelyzetet idézett elő.

A történtek tisztázása érdekében a fehér furgon sofőrjének jelentkezését várja a rendőrség.

Kérik, aki a keresett gépjárművel, annak vezetőjével vagy a balesettel kapcsolatban valamilyen információval rendelkezik, a Soproni Rendőrkapitányságon (99/311-234), a 107, 112 segélyhívó számon vagy a legközelebbi rendőri szervnél tegyen bejelentést.

A rendőrség felhívja a figyelmet arra, hogy a közúti közlekedésben résztvevők fokozottan figyeljenek a közlekedési szabályok betartására. Ügyeljenek magukra és a közlekedésben résztvevő embertársaikra, biztonsági öv rendeltetésszerű használatával közlekedjenek. Egyben felhívják a figyelmet arra, hogy a rendőri fokozott ellenőrzések az említett útszakaszon tovább folytatódnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára

2024. Április 15. 06:13, hétfő | Belföld

118 éves melegrekord dőlt meg

Megdőlt a 118 éves országos és a 85 éves fővárosi melegrekord is szombaton - írta a HungaroMet Zrt. a honlapján vasárnap.

2024. Április 15. 06:00, hétfő | Belföld

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak: a hét első napján még akár 31 Celsius-fok is lehet a Dél-Alföldön, majd beborul az ég, és többfelé kell esőre, akár zivatarra is készülni.

2024. Április 14. 06:00, vasárnap | Belföld

Gyopáros Alpár: a magyarság lelke vidéken él

A magyarság lelke vidéken él, elsősorban a falvakban és a kisvárosokban, mert sajnálatosan szinte már csak itt élnek a keresztény gyökerű értékek, amelyekkel a magyarság ezer éven át túl tudott élni a Kárpát-medencében