Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. Október 08. 10:47, kedd | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Trabantot loptak, hogy rodeózhassanak a fiatalok

Trabantot loptak, hogy rodeózhassanak a fiatalok

Átfestették, úgy „rodeóztak” a lopott Trabanttal.

A soproni asszony személygépkocsijának eltűnését 2013. szeptember 2-án jelentette be a rendőrség ügyeletére. A több mint húsz éves Trabantot két nappal korábban állította le társasháza parkolójába. Onnan vitte el ismeretlen tettes.

A soproni nyomozók 2013. október 5-én éjszaka Fertőszentmiklóson foglalták le a lopott személygépkocsit. Avizsgálat adatai alapján megállapítást nyert, hogy két fertőszentmiklósi tinédzser gyanúsítható a jármű eltulajdonításával. A 16 és 17 éves fiatalok Sopronban szórakoztak 2013. augusztus 31-én este. A vasútállomásra tartottak, mikor felfigyeltek a parkolóban álló autóra. Egy szempillantás alatt eldöntötték, hogy vonat helyett gépkocsival térnek haza. A lopott járművel a település külterületén található szőlősben még „rodeóztak”, ezt követően elrejtették azt. Pár nap elteltével az autót egyikük otthonába vitték, ahol kék színűre festették. Naponta jártak ki a gépkocsival a környékbe autózni.

A két, érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkező fiatal a rendőrségen részletes, beismerő vallomást tett.Ellenük lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Soproni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Címkék: lopás, trabant

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.