Városlista
2020. november 30, hétfő - András, Andor

Hírek

2019. December 23. 08:18, hétfő | Sport

Tragédia! 13 éves korában meghalt a fiatal magyar focista

Tragédia! 13 éves korában meghalt a fiatal magyar focista

13 éves korában halt meg a Mészöly Focisuli egyik tehetséges futballistája, Porubcsánszki Dániel. A hírt az edzője jelentette be a közösségi oldalon.

"Felfoghatatlan veszteség érte egyesületünket azzal, hogy egy 13 éves játékosunk szombat este az otthonában tragikus körülmények között elhunyt" - írta Újvári Gábor.

A fiatal játékos 7 és fél évig futballozott a Mészöly focisuliban. November végén még az ő két góljával verték meg az Újpestet. Újvári Gábor bejegyzésében azt írta, hogy a jövőben emléktornát rendeznek majd a játékos tiszteletére.

"Felfoghatatlan veszteség érte egyesületünket azzal, hogy egy 13 éves játékosunk szombat este az otthonában tragikus körülmények között elhunyt.

Porubcsánszki Dani többek között az én játékosom is volt U11-es korában, így közelebbről is megismerhettem őt és szüleit egyaránt. Dani csak a Mészöly Focisuliban sportolt, nálunk tanult meg futballozni, a Márton útra járt le hét és fél éven keresztül edzésekre, meccsekre. Az utolsó hivatalos bajnoki mérkőzésén, többek között az ő két nagyszerű góljával győztük le november 24-én az Újpest FC csapatát. Azt a mérkőzést pont láttam és örömmel dicsértem meg a bombagólokért.

Dani nem jön többet edzésre, az ő szünete most mérhetetlenül hosszúra nyúlik. Nincs többé jó napot Gábor 'bá, nincs többé keserédes mosoly, nincs többé zsörtölődés, semmi sincs többé és ez így nem igazságos! Dani, mi még akarjuk a góljaidat látni, mi még pacsizni szeretnénk veled, mi át kívánjuk adni neked (is) az új, jubileumi mezedet, mi veled terveztük ünnepelni a közelgő 10 éves évfordulót. Dani, ez így értelmetlen, értelmezhetetlen!

Danikám, nem fogunk elengedni, mert Te ennek az egyesületnek egy fontos és hű tagja voltál. Jövőre emléktornát szervezünk majd a tiszteletedre és meg fogjuk őrizni az emlékedet méltóképpen! Mi vezetők, akik már tudjuk ezt a felfoghatatlan hírt most érted zokogunk, VIDD MAGADDAL Géza, Pista és Sanyi bácsi könnyeit, korábbi edzőid (a két Tomi, Imre és Patrik bácsi) mérhetetlen szomorúságát, a társaid zavart tekintetét, a Márton út oly zord, mégis a Te második otthonodat jelképező szomorú sóhaját.

És vigyél magaddal egy labdát, az egyik legjobb barátodat és focizz örökké...

Isten Veled, Dani!" - írta nekrológjában a Mészöly Focisuli edzője.

Forrás: origo.hu; Újvári Gábor- Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 25. 20:08, szerda | Sport

Szeretnénk bebizonyítani, hogy van helyünk a férfiak között

Vogelék a Kanári-szigeteken zárják a szezont.

2020. November 21. 14:00, szombat | Sport

Csomós Mixi: Egyszer fent, egyszer lent

Csomós Mixi és Nagy Attila számára egy igazi hullámvasút lett a II. Rally Hungary. A nyíregyházi ERC futamról Csomós Mixi számolt be.

2020. November 17. 12:08, kedd | Sport

Rally: A kategória győzelemnek nagyon örülünk!

Kilenc gyors, bő 120 versenykilométer van Kronome Ákos, és Pásztor Tamás mögött a III. Nyíregyháza Rally után.

2020. November 17. 06:36, kedd | Sport

Rally: Ha kalandok árán is, de sikeresen célba értünk!

Tizenhat gyors, majd 200 versenykilométer után a Juhász Csaba - Juhász Zsolt, azaz a „Juhász Tesók” sikeresen célba értek a II. Rally Hungary-n.