Városlista
2020. augusztus 11, kedd - Zsuzsanna

Hírek

2019. Szeptember 23. 13:08, hétfő | Belföld

Tragédia: Gázolaj ment az autókba benzin helyett az egyik pesti benzinkúton

Tragédia: Gázolaj ment az autókba benzin helyett az egyik pesti benzinkúton

Összecserélték az üzemanyagokat egy budapesti benzinkút tartályaiban.

Egy pórult járt autós hívta fel az Origo figyelmét egy Facebook posztra, amelyben arról írtak, hogy komoly bajban lehetnek azok, akik hétvégén az egyik nagy kúthálózat Füredi úti benzinkútján tankoltak.

Az üzemanyagokat felcserélhették a tartályokban, az legalábbis biztosnak tűnik, hogy a 95-ös benzin helyére gázolaj került. A peches autós szerelője az autóból gázolajat szívott le, miközben a kapott blokkon benzin szerepel.

A két üzemanyag a tankban nem keveredik, így elképzelhető, hogy sokaknál csak később áll le a motor, amikor benzin helyett már gázolajat kap a motor.

Arról egyelőre nincs információ, hogy a gázolajtartályba benzint töltöttek volna, de biztos, ami biztos alapon mindenki ellenőriztesse az autóját, aki a hétvégén a Füredi úton tankolt!

Forrás: origo.hu

Kép: IIlusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 11. 12:08, kedd | Belföld

A szakképzésben és a felnőttképzésben is igényelhető lesz a diákhitel

A szakképzésben és a felnőttképzésben is igényelhető lesz a diákhitel jövő áprilistól - mondta a Diákhitel Központ vezérigazgatója az M1 csatorna hétfő esti műsorában.

2020. Augusztus 11. 10:06, kedd | Belföld

Részletes járványügyi protokoll fogja segíteni az iskolákat szeptembertől

A kormány és a pedagógusok továbbra is arra készülnek, hogy hagyományos rendben kezdődhet meg szeptemberben az új tanév, de folyamatos az egyeztetés a lehetséges forgatókönyvekről.

2020. Augusztus 11. 09:29, kedd | Belföld

Tizenöttel nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon

Tizenöttel, 4746-ra emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon, újabb elhunyt nincs - közölte a koronavirus.gov.hu kedden.

2020. Augusztus 11. 09:05, kedd | Belföld

Elfogtak egy ukrán embercsempészt a rendőrök

Elfogtak egy ukrán embercsempészt a rendőrök hétfőn éjszaka, a férfi négy illegális migránssal az autójában tartott Ausztria felé - ismerteti honlapján a rendőrség.