Városlista
2020. január 28, kedd - Károly,

Hírek

2018. Május 30. 15:28, szerda | Külföld

Tragédia! Meghalt a zenész, lezuhant a bevásárlóközpont első emeletéről

Tragédia! Meghalt a zenész, lezuhant a bevásárlóközpont első emeletéről

A 45 éves rockzenész egy bevásárlóközpont mozgólépcsőjéről zuhant egy teljes emeletet, és az egyik étterem asztalára zuhant.

Meghalt ez egykori grindcore zenekar, az Anal Cunt gitárosa, Josh Martin. Egy Rhode Island-i bevásárlóközpont egyik mozgólépcsőjéről zuhant egy teljes emeletet. A 45 éves Martin állítólag felmászott a mozgólépcső korlátjára, és valószínűleg elveszítette az egyensúlyát. Az NME azt írja, hogy „bohóckodott, majd fellépett, hogy meglovagolja a korlátot”.

A korlátról leesve egy teljes emeletet zuhant, és az egyik étterem asztalába vágta be a fejét. Azonnal a közeli kórházba vitték, de nem sokkal később meghalt.

Noha a rendőrségmég mindig vizsgálja a biztonsági kamerák felvételeit, azt már korábban kijelentették, hogy Martin valószínűleg nem szándékosan ugrott le, és hogy nem más hibájából történt a baleset.

Josh Martin 1996-ban csatlakozott az Anal Cunthoz, és 5 évet játszott ott. Majd 2006-ban újra csatlakozott, és a zenekar 2011-es megszűnéséig maradt is. Akkor halt meg a frontember, Seth Putnam. Martin az Anal Cunt mellett játszott még az Adolf Satanban, az Impaled Northern Moonforestben és a Failure Clinicben.

Forrás: origo.hu

Kép: langologitarok.blog.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 28. 09:01, kedd | Külföld

A hadsereg közreműködésével szállítanák haza a Vuhanban rekedt németeket

A német szövetségi kormány a hadsereg (Bundeswehr) közreműködésével szállítaná haza a német állampolgárokat a koronavírus okozta járvány központjának számító kínai Vuhanból

2020. Január 28. 08:34, kedd | Külföld

További húsz amerikai repülőtérre terjesztették ki a Kínából érkezők vizsgálatát

Kiterjesztették további húsz amerikai repülőtérre a Kínából érkező utasok egészségügyi vizsgálatát - jelentette be hétfőn este az amerikai járványügyi és betegségmegelőzési központ (CDC).

2020. Január 28. 08:09, kedd | Külföld

Bécsben ingyen belépőkkel jutalmazzák azokat, akik a környezetbarát közlekedést választják

A bécsi önkormányzat hétfőn új mobilalkalmazást mutatott be, amellyel az autójuk helyett a gyaloglást, a kerékpárt vagy a tömegközlekedést választó lakosok ingyen színházjegyhez vagy múzeumi belépőhöz juthatnak.

2020. Január 28. 07:26, kedd | Külföld

Washington kész segítséget nyújtani Kínának a koronavírus-járvány ellen

Washington kész segítséget nyújtani Kínának a koronavírus-járvány féken tartása érdekében - írta Donald Trump amerikai elnök a Twitteren hétfőn.