Városlista
2020. szeptember 28, hétfő - Vencel

Hírek

2018. Május 30. 15:28, szerda | Külföld

Tragédia! Meghalt a zenész, lezuhant a bevásárlóközpont első emeletéről

Tragédia! Meghalt a zenész, lezuhant a bevásárlóközpont első emeletéről

A 45 éves rockzenész egy bevásárlóközpont mozgólépcsőjéről zuhant egy teljes emeletet, és az egyik étterem asztalára zuhant.

Meghalt ez egykori grindcore zenekar, az Anal Cunt gitárosa, Josh Martin. Egy Rhode Island-i bevásárlóközpont egyik mozgólépcsőjéről zuhant egy teljes emeletet. A 45 éves Martin állítólag felmászott a mozgólépcső korlátjára, és valószínűleg elveszítette az egyensúlyát. Az NME azt írja, hogy „bohóckodott, majd fellépett, hogy meglovagolja a korlátot”.

A korlátról leesve egy teljes emeletet zuhant, és az egyik étterem asztalába vágta be a fejét. Azonnal a közeli kórházba vitték, de nem sokkal később meghalt.

Noha a rendőrségmég mindig vizsgálja a biztonsági kamerák felvételeit, azt már korábban kijelentették, hogy Martin valószínűleg nem szándékosan ugrott le, és hogy nem más hibájából történt a baleset.

Josh Martin 1996-ban csatlakozott az Anal Cunthoz, és 5 évet játszott ott. Majd 2006-ban újra csatlakozott, és a zenekar 2011-es megszűnéséig maradt is. Akkor halt meg a frontember, Seth Putnam. Martin az Anal Cunt mellett játszott még az Adolf Satanban, az Impaled Northern Moonforestben és a Failure Clinicben.

Forrás: origo.hu

Kép: langologitarok.blog.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 28. 18:14, hétfő | Külföld

Bevezetik a minimálbért Genfben, a világon a legmagasabbat

Bevezetik a minimálbért Genfben és rögtön a világon a legmagasabbat: a Genf várost magába ölelő azonos nevű kanton lakosai a vasárnap tartott népszavazáson jóváhagyták,

2020. Szeptember 28. 16:11, hétfő | Külföld

A bajor miniszterelnök 2035-től leállítaná a hagyományos meghajtású autók forgalomba helyezését

Az amerikai Kalifornia állam példáját követve 2035-től le kell állítani a hagyományos meghajtású autók forgalomba helyezését az európai autóipar egyik központja, a németországi Bajorország tartomány kormányfője szerint.

2020. Szeptember 28. 15:10, hétfő | Külföld

Nem jönne jól a megállapodás nélküli kilépés az Egyesült Királyságnak

Gálik Zoltán, a Corvinus Egyetem docense szerint nem jönne jól az Egyesült Királyságnak, ha nem sikerülne megállapodást kötnie az Európai Unióval, mert akkor sokk érné a gazdaságot.

2020. Szeptember 28. 13:08, hétfő | Külföld

NATO-főtitkár: fel kell venni a harcot a klímaváltozás ellen

Az Észak-Atlanti Szerződés Szervezetének (NATO) is harcolnia kell az éghajlatváltozás ellen, mert a folyamat veszélyesebbé teszi a világot - hangsúlyozta a szervezet főtitkára egy vasárnap megjelent írásában.