Városlista
2021. június 16, szerda - Jusztin

Hírek

2011. November 13. 14:58, vasárnap | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Tragédia: meghalt egy magyar Ausztriában

Tragédia: meghalt egy magyar Ausztriában

Autóbalesetben életét vesztette egy magyar férfi Salzburg tartományban, egy másik megsérült – közölte vasárnap az osztrák rendőrség.

A 27 éves, magyar állampolgárságú autós szombaton késő este Grossarl térségében személygépkocsijával Sankt Johann im Pongau irányában haladva egy bal kanyarban eddig ismeretlen okból jobbra letért az útról – állt a közleményben. Az autó átszakította az alumínium szalagkorlátot, és egy patakmederbe csapódott.

A vezetővel együtt utazó, 37 éves, magyar férfi saját erejéből ki tudta szabadítani magát. A mentők a sofőrnél már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A másik férfit a schwarzachi kórházba szállították.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 16. 07:00, szerda | Kék hírek

Elítéltek egy szerb kábítószercsempészt Szegeden

Nyolc és fél év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Törvényszék kedden első fokon egy szerb férfit, aki tavaly nyáron csaknem húsz kiló nagy tisztaságú heroint próbált Magyarországra becsempészni.

2021. Június 15. 13:01, kedd | Kék hírek

Fogadásból elkötöttek egy ladikot

Az acsai rendőrök előállították azt a három fiatalt, akik fogadásból elkötöttek egy Duna partra kikötött ladikot. Nem úszták meg. A rendőrök pedig hálás levelet kaptak a tulajdonostól.

2021. Június 15. 07:14, kedd | Kék hírek

Lefoglalt jegygyűrű után jöhetett a lagzi

A rendőrség befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben egy felsőtelekesi férfi ellopott egy jegygyűrűt. A rendőrség megtalálta az ékszert, így a jegyespár megtarthatta az esküvőt.

2021. Június 13. 15:04, vasárnap | Kék hírek

Nemcsak gyűjtögetett, gyújtogatott is

A gyanú szerint az otthonában állattetemeket gyűjtögető férfi a kerületi lomtalanítás alatt több hulladékot is felgyújtott.