Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2010. Június 10. 07:43, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Tragédia: hétre nőtt az áldozatok száma

Tragédia: hétre nőtt az áldozatok száma

Az utolsó adatok szerint hét halottja, egy életveszélyes, egy súlyos és nyolc könnyű sérültje van a 45-ös főúton történt karambolnak. Mint kiderült, a kisbuszban összesen nyolcan utaztak, a hetedik holttestet a roncsok között találták

 

A baleset Szentes és Kunszentmárton között történt, egy mikrobusz és egy rendőröket szállító jármű karambolozott. A mikrobusz lehajtott az útról ezután sofőrje megpróbált visszamanőverezni, ekkor tért át a menetirány szerinti bal oldalra, ahonnan két rendőröket szállító busz érkezett. Az egyik még el tudta kerülni az ütközést, a másik azonban nem: a két jármű frontálisan karambolozott.


Az első információk szerint a balesetben hatan haltak meg, később azonban a kisbuszban egy hetedik holttestet is találtak. Csak egy ember élte túl a karambolt a jármű utasai közül, őt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Az áldozatok mindannyian magyarok. A másik járműben 37-en ültek, ők magasabb beosztású Csongrád megyei rendőrök, akik az árvízi védekezésből tértek haza. A sofőr súlyosan megsérült, eltört a karja, nyolc rendőr pedig könnyű sérüléseket szenvedett.



Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese a Független Hírügynökségnek elmondta: a helyszínre nyolc mentőautó érkezett, és három helikoptert is riasztottak a helyszínre.



FH

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.