Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2010. Március 18. 13:18, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Tragédia Miskolcon: a diákok bukkantak tanáruk holttestére

Tragédia Miskolcon: a diákok bukkantak tanáruk holttestére

Diákok találtak rá oktatójuk holttestére a Miskolci Egyetemen. Azt egyelőre nem tudni, mi okozta a tanár halálát, az elsődleges vizsgálatok szerint a pedagógust nem ölték meg és az öngyilkosság is kizárható.

A miskolci campus hallgatói éppen angolórára készültek, de oktatójuk sokat késett, ezért benyitottak a tanterembe. A tanárt a padlón, mozdulatlanul fekve találták a helyiségben. Mentőt hívtak hozzá, de már nem lehetett segíteni a pedagóguson. Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs munkatársa a Független Hírügynökségnek elmondta: a rendőrség az esetet nem minősítette rendkívüli halálesetnek, és az orvosszakértő is kizárta az idegenkezűséget a halál okaként.

FH


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.