Városlista
2019. december 8, vasárnap - Mária

Hírek

2019. December 02. 14:38, hétfő | Belföld

Tragikus baleset: Zebrán gázoltak Vácon

Tragikus baleset: Zebrán gázoltak Vácon

A nőt múlt héten, hétfőn gázolták el Vácon egy forgalmas, lámpás kereszteződés gyalogátkelőjén.

A videofelvételen jól látható, a nő arra vár, hogy az út túloldalára juthasson, a külső sávban pedig – valószínűleg a közlekedési lámpa piros jelzése miatt – meg is állt a forgalom – számolt be róla a Budapesti Autósok közösségének weboldala.

Az átkeléskor azonban egy kisbusz érkezett nagy sebességgel a belső sávban, és elütötte a nőt, aki az esetet követően a szemtanúk szerint eszméletlenül, mozdulatlanul feküdt a földön. A balesetről a közeli karácsonyi vásár egyik árusa értesítette a mentőket, a nőt agyrázkódás gyanújával szállították kórházba.

Forrás: hirado.hu

Kép: bpiautosok.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 07. 18:01, szombat | Belföld

Vegyes virágméz nyerte el Az év kiváló magyar méze 2019 díjat

A 12. Gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztiválon szombaton hirdették ki a fajtamézek versenyének eredményét és az idei év legjobb magyar mézét.

2019. December 07. 16:30, szombat | Belföld

Letartóztatták a tanárára késsel támadó diákot

A bíróság szombaton elrendelte annak a diáknak a letartóztatását, aki a gyanú szerint a napokban egy győri szakközépiskolában késsel támadt a tanárára.

2019. December 07. 16:29, szombat | Belföld

A mentők a fokozott balesetveszélyre figyelmeztetnek

A mentőket egyetlen nap alatt 3411 esethez riasztották, a fővárosban több mint ezer esetet láttak el, különösen az elesések miatti végtagtörések száma emelkedett

2019. December 07. 09:08, szombat | Belföld

Felbocsátották a műegyetemen fejlesztett SMOG-P kisműholdat

December 6-án helyi idő szerint 9:18-kor Új-Zélandról felbocsátották, majd sikeresen pályára állították a műegyetemi fejlesztésű SMOG-P és a magánfinanszírozású ATL-1 kisműholdakat.