Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Szeptember 13. 11:04, kedd | Bulvár
Forrás: mti

Trilógia lesz a Jurassic Worldből és a folytatást J.A. Bayona rendezi

Trilógia lesz a Jurassic Worldből és a folytatást J.A. Bayona rendezi

A világszerte elsöprő kasszasikert aratott Jurassic Worldhöz további két folytatást terveznek az alkotók, Colin Trevorrow helyét Juan Antonio Bayona veszi át a rendezői székben.

Bayona a Latino Review-nak számolt be arról, hogy miután Trevorrow elvállalta a Star Wars IX. részének rendezését, átvette a helyét a Jurassic World folytatásában. Bayona Szólít a szörny című legutóbbi filmje - amely Liam Neeson, Felicity Jones és Sigourney Weaver szereplésével készült Patrick Ness regényéből - a jelenleg zajló Torontói Filmfesztiválon debütált.

A spanyol filmrendező elmondta, hogy a Jurassic World második epizódját 2018-ban vetítik majd a mozikban. A folytatás nem is volt kérdés, mivel a tavaly bemutatott dínós kalandra világszerte 1,6 milliárd dollárért váltottak jegyet a nézők.

Bayona szerint a producerek és persze Colin Trevorrow valószínűleg az Árvaház és a Lehetetlen című korábbi filmjeit szerethették, azért gondoltak rá.

"Az egész Jurassic World egy trilógia Colin Trevorrow elképzelése szerint. A második epizódot írjuk, nagyon izgalmas, hogy hova fut ki a történet. Steven Spielberg mozijain nőttem fel, szeretem a filmjeit és ezt az örökséget, ezért fontos kérdés, hogy az örökséghez is hűek legyünk és egyúttal olyan új szereplőket is bevonjunk a történetbe, akiket a nézők elfogadnak. Még hat hónapunk van a forgatásig, eddig minden jól haladt. De most igazán izgalmassá vált a dolog" - mondta.

A Jurassic World 2 forgatókönyvéről még nagyon keveset lehet tudni, annyi azonban kiszivárgott, hogy új őslényekkel is erősítik a csapatot.

A folytatás forgatása Hawaiin kezdődik, a premiert pedig 2018. június 22-re tűzték ki.

A Szólít a szörny című filmet október 27-től vetítik a magyar mozikban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.