Városlista
2021. szeptember 22, szerda - Móric

Hírek

2017. November 17. 08:34, péntek | Belföld

Tüdőrákkal küzd a Jászai Mari-díjas színművész

Tüdőrákkal küzd a Jászai Mari-díjas színművész

Év eleji bordatörése is szerepet játszhatott Székhelyi József betegségének kialakulásában. A színész a diagnózistól függetlenül fáradhatatlanul dolgozik.

„Mellkasi problémával műtöttek, és eközben az orvosok feltárták, hogy a baj nem közönséges. Rövidre fogom, az orvosaim szerint rákos vagyok. Ez a helyzet” – osztotta meg nyilvánossággal, a rajongóival betegségét Székhelyi József. „Megpróbálok minden energiámmal megbirkózni azzal a helyzettel, hogy tíz kilót fogytam. Nem gyöngülhetek, hogy a feladataimnak eleget tudjak tenni, hogy apuka maradhassak, egy darabig legalább” – tette hozzá a Borsnak nyilatkozva a színész.

A Jászai Mari-díjas színész jelenleg is több darabban játszik, és esze ágában sincs visszavenni a tempóból. Ahogy mondja, nem akar önsajnálatba merülni: helyt kell állnia a színpadon és családfőként is. A műtét után is visszament játszani, hiszen „a Poligamy portásának nincs rákja. Mr. Greennek nincs rákja. Halpern úrnak nincs rákja”, sorolja szerepeit.

„Műtét utáni lábadozásban vagyok, utókúrákkal összekötve. Egy hónap alatt hat liter folyadékot vettek le a mellkasomból. Ez azért sokat elmond. Miért? Összefüggésben lehet egy év eleji bordatörés utáni mellkasi traumával, vagy bakteriális fertőzésekkel, vagy azzal a nyommal, amit a sebész talált a mellhártyámon. Az egy rosszindulatú nyom, az eredetét még keressük” – mondja Székhelyi József.

Forrás: nlcafe.hu

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 22. 17:11, szerda | Belföld

Egyre kevesebb a szabálytalanság a Balatonnál

Egyre kevesebb a szabálytalanság a Balatonnál, két évvel ezelőtt még minden negyedik, az idén már csak minden hatodik balatoni vállalkozásnál találtak valamilyen szabálytalanságot a NAV munkatársai

2021. Szeptember 22. 16:09, szerda | Belföld

Két lányát is szexuálisan inzultálta a férfi, elítélték

Jogerősen tizenkét év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla egy Békés megyei férfit, aki gyermekkorú lányait inzultálta szexuálisan - tájékoztatta a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség szóvivője szerdán az MTI-t.

2021. Szeptember 22. 14:02, szerda | Belföld

Megalakultak az első kismama-szövetkezetek

Megalakultak az első kismama-szövetkezetek, már négy van belőlük az országban - mondta Kósa Lajos országgyűlési képviselő, az Országos Szövetkezeti Tanács elnöke kedden az MTI-nek.

2021. Szeptember 22. 13:56, szerda | Belföld

Szeptembertől indulnak a pénzügyi élményórák az ország hat régiójában

A Pénziránytű Alapítvány a Mastercarddal együttműködésben útjára indította országos Bázisiskola Programját, melynek keretében az ország hat régiójában ingyenes, pénzügyi tudatosságot fejlesztő foglalkozások