Városlista
2020. július 5, vasárnap - Sarolta, Emese

Hírek

2010. Július 21. 14:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Túl a negyvenen is szexi a popsztár

Túl a negyvenen is szexi a popsztár

Janet Jackson az elmúlt években elég ritkán nyújtott kellemes látványt a férfiszemeknek, de most végre sikerült teljesen formába hoznia magát, és ezt bátran meg is mutatja.

Negyvennégy évesen sokan már kétszer is meggondolnák, hogy falatnyi bikinit húzzanak, főleg, ha az elmúlt időben elég sokat küszködtek a súlyukkal. Janet Jacksonon azonban nem látszik sem a kora, sem a yo-yo effektus nyomai. Sőt, jelenleg jobban érzi magát a bőrében, mint valaha, és némileg már megbánta, hogy fiatalon nem volt ennyire magabiztos, mert akkor nem feküdt volna kés alá.

A lelke és a külseje tökéletes összhangja pedig újra meghozta neki a szerelmet a jóval fiatalabb katari milliomos, Wissam Al Mana személyében. Viszont a fiús frizurájával még mindig nem lehet megbarátkozni, mert úgy néz ki tőle, mintha bátyja, Jermaine lenne dögös nővé operálva.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 03. 05:00, péntek | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Sipos Péter - VIDEÓ

Sipos Peti az Irigy Hónaljmirigy tagja elmeséli nekünk, hogy miért nem focirajongó és miért kapta a Hagyó Péter nevet lábteniszezés közben.

2020. Július 02. 11:00, csütörtök | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Dobrády Ákos - VIDEÓ

A műsorban Dobrády Ákosról kiderül, hogy milyen sporthoz volt tehetsége, és mivel tartja magát karban napjainkban.

2020. Július 02. 07:13, csütörtök | Bulvár

Kocka alakú görögdinnyét termesztenek Hódmezővásárhelyen

Pap Róbert dinnyetermesztő kísérleti céllal termesztett, dobókocka-alakú dinnyét dob fel a Hódmezővásárhely határában lévő földjén 2020. július 1-jén.

2020. Július 02. 05:00, csütörtök | Bulvár

Andonik 4s vendége Axel (Kerozin) - VIDEÓ

Axel a Kerozin együttes oszlopos tagjával a "fordított életről" beszélgettünk. Milyen az, amikor valaki éjjel dolgozik és nappal alszik vagy hétköznap helyett hétvégén megy be a munkahelyére?