Városlista
2019. október 14, hétfő - Helén

Hírek

2010. Április 29. 07:45, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Túladagolta magát a fiatal énekesnő

Túladagolta magát a fiatal énekesnő

Holtan találták az európai klubszcéna egykori szupersztárját, a kilencvenes években sikert, sikerre halmozó Milk Inc. énekesnőjét.

 

Egész Belgium gyászol, miután múlt hét végén megtalálták Ann Vervoort holttestét. A népszerű énekesnő napokkal hamarabb, valamikor csütörtök tájékán veszthette életét, valószínűleg drogtúladagolásban. A Milk Inc. egykori énekesnője az elmúlt években igazából semmit nem csinált, csak a mélypontot kereste. A karrierjét már régen tönkretette, és a magánélete sem alakult túlságosan jól, mert házassága villámgyorsan tönkrement. A tragédiája ügyében még folyik a nyomozás, hogy öngyilkosság, vagy baleset áll-e az ügy hátterében. Ann mindössze harminchárom esztendős volt.

 

Vervoort táncosnőként kezdte a karrierjét, de hamar megakadt rajta Regi Penxten producer szeme, és felajánlotta neki, hogy csatlakozzon a Milk Inc.-hez. A tagcserétől megjött a duó szerencséje, azonnal az európai klubok legjátszottabb előadói közt találták magukat. Olyan slágereket köszönhetünk nekik, mint Walk on Water, vagy az In My Eyes. A dalokban azonban nem Ann énekelt, ő csak a klipekben és a koncerteken tátogott. Ettől függetlenül mindenki imádta, és Belgium legnagyobb sztárjai között tartották számon. A csillogást azonban hamar megunta, és szerelmével elköltözött Ibizára, ahol kezdetét vette mélyrepülése.

 

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 14. 05:00, hétfő | Bulvár

Könnyedén őrzi vezető helyét a Joker

Könnyedén őrizte meg vezető helyét a bemutató óta eltelt második hétvégén a Joker - írta a The Hollywood Reporter filmes portál iparági becslések alapján.

2019. Október 12. 13:06, szombat | Bulvár

A kutya zongorázik, a kislány táncol, apa pedig videózik – VIDEÓ

Egy apa véletlenül felvette videóra, amint kislánya táncol, miközben a családi kedvenc, Buddy Mercury zongorázik – írja az Unilad.

2019. Október 11. 11:18, péntek | Bulvár

Kötelet is vitt magával az erdőbe Csuja Imre fia - Részletek a megrázó tragédiáról

Csuja Imre és családja gyászol, a színész a második fiát is elvesztette.

2019. Október 11. 07:22, péntek | Bulvár

Két televíziót és egy rádiót bírságolt meg a médiatanács

Bírságot kapott a TV2, a Szentes TV és a Karc FM 88,3.