Városlista
2020. április 4, szombat - Izidor

Hírek

2011. Október 10. 07:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Tuskólábúnak nevezik az énekesnőt

Tuskólábúnak nevezik az énekesnőt

Christina Aguilera észrevehetné végre, hogy húsz kiló túlsúllyal már nem úgy áll rajta a mini, mint korábban!

Tavalyi válása óta küzd súlyfelesleggel a popsztár, régi kihívó ruháit mégsem rejtette a szekrény mélyére. Barátai szerint lélekben még mindig ugyanannak a bombanőnek érzi magát, aki évekkel ezelőtt volt, ezért hord folyton miniszoknyát, vagy testre feszülő és mélyen dekoltált ruhát. képalá: A korábbi elismerő pillantásokat felváltották a lesajnáló megjegyzések. Új kedvese, Matt Rutler soha nem kritizálja az öltözékét, így aztán gyakran előfordul, hogy a dívaként vonuló Christinát kinevetik a háta mögött. Lássuk be, formátlan lábai valóban nem mutatnak túl jól miniszoknyában.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 03. 18:00, péntek | Bulvár

Ronaldo lesz az első dollár milliárdos futballista

A Juventus csatára, Cristiano Ronaldo lesz a harmadik élsportoló, a labdarúgók között pedig az első a világon, aki aktív pályafutása alatt egymilliárd dollárt keres - a Business Insider szerint.

2020. Április 03. 17:37, péntek | Bulvár

Nem jött be az éjszakai romantika Csordás Tibinek - VIDEÓ

Világéletemben az volt a vágyam, hogy zenével foglalkozzak és a dalaimat minél több embernek előadhassam – mondta a Lakihegy Rádió ANDONIK Sztártitkok című műsorában Csordás Tibi, a Fiesta egykori tagja.

2020. Április 03. 15:01, péntek | Bulvár

Elhalasztották a nyár nagy slágerének szánt Top Gun 2 bemutatóját

A nyolcvanas évek egyik kasszasikeréhez, a Top Gun című filmhez készült folytatást a nyár nagy slágerének szánták, de forgalmazását a koronavírus-járvány miatt most decemberre halasztották.

2020. Április 02. 16:31, csütörtök | Bulvár

Online már látható Rofusz Kinga Otthon című új animációs filmje - VIDEÓ

A YouTube-on lehet megnézni Rofusz Kinga Otthon című új animációs filmjét, melynek üzenete új értelmet nyert most, amikor az egész ország otthon marad.