Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2010. Február 11. 07:12, csütörtök | Kék hírek
Forrás: Független Hírügynökség

Túszejtés egy miskolci kórházban

Túszejtés egy miskolci kórházban

Késsel fenyegetőzött, elvágta saját és betegtársa infúziós csöveit, bezárkózott az elkülönítőbe, tört-zúzott a kórteremben, majd egy lepedőből kötélhágcsót fonva próbált kimászni az ablakon egy beteg, akit a miskolci kórház i

„Elvagdalta a zsinórokat, összetörte a gyógyszereket és rongálta a környezetét, illetve megpróbált lepedőből kötélhágcsót fonva kimászni a második emeleti ablakon" - mondta Dr. Csiba Gábor, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház főigazgató főorvosa.

Másnap már nyugodtan feküdt a kórházi ágyon. Nem messze fekszik tőle az a beteg is, akit szintén az elkülönítőbe zárt, és akinek késsel vagdosta el infúziós csöveit. A túsz nem sérült meg.

A kórház dolgozói nagyon megijedtek a megtermett, késsel hadonászó férfitól, aki addig az ágyból sem tudott felkelni. Most pedig csak rendőrségi segítséggel tudták megfékezni. Garázdaságért kell felelnie.

„Már egy szigorúbb, minősített esettel állunk szemben, itt már akár egytől öt évig terjedő szabadságvesztéssel kell számolnia az elkövetőnek" - mondta Gaskó Bertalan, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Előbb azonban még meg kell gyógyulnia. A kedd esti randalírozás óta ugyanis tovább romlott az állapota.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.