Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2022. Június 02. 08:15, csütörtök | Helyi

Tűz van egy győri üzemcsarnokban

Tűz van egy győri üzemcsarnokban

A tűzoltók a Fehérvári úton oltották a lángokat.

Frissités: Eloltották a tüzet Győrben

A csarnokkal egybeépített irodaházat a nagy füst miatt huszonnégy dolgozónak kellett elhagynia, akik az oltás után visszatérhetettek. A helyszínre a mentők és a katasztrófavédelem mobil laborja is kiérkezett. A rajok az utómunkálatokat végzik, kiszellőztetik a füsttel telítődött épületrészeket.

Hungarocell kapott lángra mintegy tíz négyzetmétere egy üzemcsarnok keverőgépében Győrben a Fehérvári úton. – közölte a katasztrófavédelem.

A csarnokkal egybeépített irodaház kiürítését a nagy füst miatt megkezdték. A győri és a pannonhalmi hivatásos tűzoltók a lángok oltását három vízsugárral megkezdték. A helyszínre riasztották a katasztrófavédelem mobil laborját is.

Címkék: győr, tűz, tűzoltók

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 09:08, kedd | Helyi

Beemelték a bencés templom huszártornyát, amit még ön sem látott

Helyére került a győri a győri Szent Ignác Bencés Templom huszártornya, amelyet csak a legidősebb győriek láthattak saját szemükkel, ők is pici gyerekként, mivel 1938-ban elbontották.

2024. Július 23. 08:13, kedd | Helyi

Ezért érdemes magyar dinnyét választani

Akár 160-180 tonna görögdinnyét is betakaríthatnak idén a hazai termelők.

2024. Július 23. 07:11, kedd | Helyi

Nyugat-Dunántúlon drágultak a leginkább a szántóföldek

Kétmillió forint fölé emelkedett a szántóföldek hektáronkénti átlagára tavaly: Közép- és Észak-Magyarországon csökkentek, a többi régióban emelkedtek az árak.

2024. Július 22. 09:13, hétfő | Helyi

Pontyokkal gazdagodtak megyei folyószakaszok

Összesen újabb 3900 kilogramm ponty került múlt héten a Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetségének kezelt vizeibe. A telepítések folytatódnak.