Városlista
2020. június 6, szombat - Norbert

Hírek

2019. Június 12. 07:23, szerda | Külföld

Ufók zuhanhattak le a Marson

Ufók zuhanhattak le a Marson

Nem először áll elő meglepő elmélettel Scott Waring önjelölt ufókutató. Most úgy véli, hogy megtalálta eddigi egyik legnagyobb felfedezését, egy ufó roncsát a Marson.

Rendszeresen böngészi a NASA felvételeit Scott Waring önjelölt ufókutató. Az Express cikke szerint most egy minden eddiginél hajmeresztőbb elmélettel állt elő.

Úgy véli, hogy megtalálta egy lezuhant ufó roncsait a Marson. A kék folt mellett fekete peremet láthatunk a képen, szerinte ezek a robbanás és az égés nyomai. Azt mondta, hogy a jármű lemezei világosan látszanak, furcsának tartja, hogy senki nem szerkesztette meg a fotót úgy, hogy ne láthassa bárki.

Azt állítja, ez az egyik legrészletesebb űrhajó, amit valaha látott. Ebből gondolhatjuk, hogy igencsak tapasztalt lehet ezen a téren. A kommentelők közül van, aki hiszi, amit mond, de olyan is, aki nem. Van, aki meteornak véli a különös kék foltot.

Forrás: life.hu

Kép: Google Mars

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 05. 20:20, péntek | Külföld

Koronavírus - Svájc a tervezettnél korábban, június 15-én megnyitja uniós határait

Svájc kormánya pénteken úgy döntött, hogy a tervezettnél korábban, június 15-én megnyitja az Európai Unióval közös összes határát; az intézkedést Olaszország követelte.

2020. Június 05. 20:00, péntek | Külföld

Tőzsde - Három havi csúcsra emelkedtek a vezető nyugat-európai tőzsdeindexek

Jelentős emelkedéssel, három havi csúcsra kúsztak fel a vezető nyugat-európai tőzsdeindexek pénteken, nagy volt a kereslet a koronavírus-járvány miatt korábban drasztikus mértékű árfolyamcsökkenést elszenvedő bankok

2020. Június 05. 19:39, péntek | Külföld

Koronavírus - Trump gazdasági fellendülést ígér 2021-ig, májusban 2,5 millió új munkahely jött létre

Donald Trump amerikai elnök pénteki sajtókonferenciáján gazdasági fellendülést ígért 2021-ig, miután májusban a koronavírus-járvány miatti korlátozó intézkedések ellenére 2,5 millió új munkahely jött létre az országban.

2020. Június 05. 15:50, péntek | Külföld

Brexit - Brit főtárgyaló: korlátozott a haladás, de folytatódnak a tárgyalások

\"Korlátozott előrelépést\" sikerült csak elérni az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeni kapcsolatrendszerének kialakításáról szóló tárgyalássorozat e héten tartott negyedik fordulóján -