Városlista
2019. augusztus 19, hétfő - Huba

Hírek

2019. Június 12. 07:23, szerda | Külföld

Ufók zuhanhattak le a Marson

Ufók zuhanhattak le a Marson

Nem először áll elő meglepő elmélettel Scott Waring önjelölt ufókutató. Most úgy véli, hogy megtalálta eddigi egyik legnagyobb felfedezését, egy ufó roncsát a Marson.

Rendszeresen böngészi a NASA felvételeit Scott Waring önjelölt ufókutató. Az Express cikke szerint most egy minden eddiginél hajmeresztőbb elmélettel állt elő.

Úgy véli, hogy megtalálta egy lezuhant ufó roncsait a Marson. A kék folt mellett fekete peremet láthatunk a képen, szerinte ezek a robbanás és az égés nyomai. Azt mondta, hogy a jármű lemezei világosan látszanak, furcsának tartja, hogy senki nem szerkesztette meg a fotót úgy, hogy ne láthassa bárki.

Azt állítja, ez az egyik legrészletesebb űrhajó, amit valaha látott. Ebből gondolhatjuk, hogy igencsak tapasztalt lehet ezen a téren. A kommentelők közül van, aki hiszi, amit mond, de olyan is, aki nem. Van, aki meteornak véli a különös kék foltot.

Forrás: life.hu

Kép: Google Mars

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 16. 08:10, péntek | Külföld

Görög filmrendező kap életműdíjat a Velencei Filmfesztiválon

Életműdíjjal tünteti ki a Velencei Filmfesztivál Costa-Garvras görög filmrendezőt, aki 1982-ben az Eltűntnek nyilvánítva című politikai dráma forgatókönyvéért kapott Oscar-díjat.

2019. Augusztus 16. 07:52, péntek | Külföld

Terjedelmes duzzasztó épül az elhagyatott vadrezervátumban

Megépül a kelet-afrikai Tanzániában az az óriási vízerőmű, melytől az ország vezetése a gazdaság megerősödését és az energiaellátás ugrásszerű javulását várja.

2019. Augusztus 16. 07:24, péntek | Külföld

Előkerültek Antoine de Saint-Exupéry vázlatai A kis hercegről

Rábukkantak Antoine de Saint-Exupéry világhírű regényéhez, A kis herceghez készült rajzok vázlataira egy ódon házban a svájci Winterthurban.

2019. Augusztus 15. 16:58, csütörtök | Külföld

Második világháborús bombát találtak a Kreml területén

Második világháborús légibombát találtak a Kreml területén - közölte Szergej Hlebnyikov, az elnöki hivatalnak és történelmi emlékműveknek otthont adó moszkvai erőd parancsnoka.