Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Június 12. 07:23, szerda | Külföld

Ufók zuhanhattak le a Marson

Ufók zuhanhattak le a Marson

Nem először áll elő meglepő elmélettel Scott Waring önjelölt ufókutató. Most úgy véli, hogy megtalálta eddigi egyik legnagyobb felfedezését, egy ufó roncsát a Marson.

Rendszeresen böngészi a NASA felvételeit Scott Waring önjelölt ufókutató. Az Express cikke szerint most egy minden eddiginél hajmeresztőbb elmélettel állt elő.

Úgy véli, hogy megtalálta egy lezuhant ufó roncsait a Marson. A kék folt mellett fekete peremet láthatunk a képen, szerinte ezek a robbanás és az égés nyomai. Azt mondta, hogy a jármű lemezei világosan látszanak, furcsának tartja, hogy senki nem szerkesztette meg a fotót úgy, hogy ne láthassa bárki.

Azt állítja, ez az egyik legrészletesebb űrhajó, amit valaha látott. Ebből gondolhatjuk, hogy igencsak tapasztalt lehet ezen a téren. A kommentelők közül van, aki hiszi, amit mond, de olyan is, aki nem. Van, aki meteornak véli a különös kék foltot.

Forrás: life.hu

Kép: Google Mars

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Külföld

Joe Biden aláírta az Ukrajna hatvanmilliárd dolláros biztonsági támogatásáról szóló törvényt

Joe Biden elnök aláírta és ezzel hatályba léptette a 95 milliárd dollárról szóló törvénycsomagot, amely a többi között Ukrajna és Izrael számára tartalmaz forrásokat.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak

2024. Április 20. 09:44, szombat | Külföld

Megérkeztek az erdélyi Aranyosgyéresre a Norvégiából beszerzett első F-16-os harci repülők

Megérkezett az erdélyi Aranyosgyéresre (Campia Turzii) az első három, Norvégiától beszerzett F-16-os harci repülő - közölte pénteken a román védelmi minisztérium (MAPN).