Városlista
2019. június 17, hétfő - Laura

Hírek

2019. Június 12. 07:23, szerda | Külföld

Ufók zuhanhattak le a Marson

Ufók zuhanhattak le a Marson

Nem először áll elő meglepő elmélettel Scott Waring önjelölt ufókutató. Most úgy véli, hogy megtalálta eddigi egyik legnagyobb felfedezését, egy ufó roncsát a Marson.

Rendszeresen böngészi a NASA felvételeit Scott Waring önjelölt ufókutató. Az Express cikke szerint most egy minden eddiginél hajmeresztőbb elmélettel állt elő.

Úgy véli, hogy megtalálta egy lezuhant ufó roncsait a Marson. A kék folt mellett fekete peremet láthatunk a képen, szerinte ezek a robbanás és az égés nyomai. Azt mondta, hogy a jármű lemezei világosan látszanak, furcsának tartja, hogy senki nem szerkesztette meg a fotót úgy, hogy ne láthassa bárki.

Azt állítja, ez az egyik legrészletesebb űrhajó, amit valaha látott. Ebből gondolhatjuk, hogy igencsak tapasztalt lehet ezen a téren. A kommentelők közül van, aki hiszi, amit mond, de olyan is, aki nem. Van, aki meteornak véli a különös kék foltot.

Forrás: life.hu

Kép: Google Mars

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 17. 09:45, hétfő | Külföld

A firenzei dómban búcsúztatják Franco Zeffirellit

Szülővárosában, Firenzében kedden tartják a 96 éves korában elhunyt Franco Zeffirelli olasz filmrendező gyászszertatását. A firenzei dómban Giuseppe Betori, a város érseke mutat be misét - közölték vasárnap Zeffirelli hozzátartozói.

2019. Június 17. 07:42, hétfő | Külföld

A Boeing vezetője elismerte, hogy cége hibázott

A Boeing amerikai repülőgépgyártó vezetője vasárnap elismerte, hogy cége hibát követett el a 737 MAX típusú gépekkel kapcsolatban, és időbe telik a bizalom visszaszerzése két személyszállító gépük lezuhanása után.

2019. Június 17. 07:30, hétfő | Külföld

Chikungunya-láztól betegedtek meg izlandi turisták Spanyolországban

Chikungunya-láztól betegedtek meg izlandi turisták Spanyolországban, ahol most először jelentették a tigrisszúnyog által terjesztett vírusfertőzés előfordulását - közölte a valenciai egészségügyi szolgálat közleményében.

2019. Június 17. 07:05, hétfő | Külföld

Több milliárd dolláros kincset fedezhet fel India a Holdon

India július közepén indítja el második Hold-misszióját, tizenegy évvel az első küldetés után.