Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Október 04. 13:00, péntek | Helyi
Forrás: Club Vertigo

Új dimenzióba emelkedik a szórakoztatás Győrben

Új dimenzióba emelkedik a szórakoztatás Győrben

Vertigo, Mundo. Győr és a térség legmeghatározóbb és legszínvonalasabb szórakozóhelyei. A minap éppen e két club vezetőségével beszélgettünk a Mundo idei idényéről, és a előttünk álló Vertigo szezonról.

Itt van az ősz, újra nyit a Vertigo , de milyen volt a nyár a Mundo-ban?
Ez volt a második nyarunk és örömmel jelenthetjük, hogy nagyszerűen sikerült. Kezdődött egy minden eddigi rekordot megdöntő nyitóbulival, majd rendkívül sikeres partyk következtek. Itt volt az egész hazai DJ élvonal, életre hívtuk a Made in Ibiza partysorozatunkat, mely a nevéhez hűen a legnagyobb ibizai show-kat idézi, de óriási sikere volt az immár 5 éves DUMDUM fesztiválnak, ami a legutóbbi Soundhead – az irányadó elektronikus zenei portál - szavazáson a 2012-es év 6. legjobb fesztiválja lett és csak olyan nagy költségvetésű rendezvények előzték meg, mint a Sziget, BS, Volt, Hyperspace és a Bónusz. És ha már ennél a szavazásnál tartunk, hadd említsük meg, hogy a clubok között a Vertigo szintén a 6. lett (a vidékiek közül a 2.) valamint Sikztah szervezésében szintén nálunk futó The Etiket megnyerte a 'legjobb hazai klubsorozat' díjat. Ezekre az eredményekre joggal lehetünk büszkék.

Mit vártok, várhatunk a Vertigo-tól, milyen változásokra készültök?

A Vertigo 6. évadát kezdjük. Kisebb-nagyobb szépészeti és technikai átalakítások lesznek, de a lényeg, hogy természetesen folytatni szeretnénk azt az irányt, amit 5 évvel ezelőtt elkezdtünk, mely szerint egy új dimenzióba emeljük a szórakoztatást. Ennek lényege, hogy mindig követjük az aktuális európai trendeket és komplex szórakozást nyújtunk. Ma már nem elég, hogy elhívunk egy Dj-t aki jól-rosszul leadja a szettjét, van néhány fényeffekt és 2 amatőr táncos aki megpróbál ritmusra mozogni. Hogy példát is mondjak a változásra, sokáig igény volt arra, hogy a dj mint egy konferanszié beszéljen a mikrofonba, sajnos ezt a legtöbben eltúlozták és rosszul oldották meg, így a közönség ma már azokat a dj-ket preferálja, akik nem beszélnek és minden érzésüket a zenével mondják el.

Ma a zene, a látvány és a tánc egységes egészet kell, hogy alkosson. Mi a táncosainkat is komoly castingon választjuk ki, profi sminkes, fodrász és jelmeztervező dolgozik velük.

Rengeteg látványos dolgot láttunk a Mundoban. Számíthatunk erre a Vertigo-ban is? Honnan veszitek az ötleteket?

Számos dolog visszaköszön majd a Vertigoban és természetesen lesznek újak is. Szerencsére az internet segítségével az ötletek egy része „házhoz jön”, de mi a legjobb külföldi klubokban szeretünk élőben is tájékozódni, idén ibizán és Mallorcán gyűjtöttünk a legtöbb tapasztalatot. Rengeteg jó ötlettel találkoztunk, melyek nálunk is teljes egészében, vagy részben megvalósíthatók. Természetesen a saját kreativitásunkra is mindig támaszkodunk.

Kiket láthatunk, hallhatunk nálatok az őszi szezonban?

Szerencsére a rezidenseink: Marcee, Smartie, Balage és Slim is már ezt a vonalat követik, személyiségük, a zene iránti alázatuk a legjobbak közé emeli őket.

Mi már csak azokat a dj-ket hívjuk, akiket tényleg szeret a közönség, kíváncsiak rájuk – ezt saját közvélemény-kutatással is szoktuk mérni - és igényes, előremutató zenét játszanak.

Többek között fellép –a teljesség igénye nélkül – Chris Lawyer, Sterbinszky, a Muzzaik, Julia Carpenter, Antonyo és a már-már világhírű Crazibiza is. Továbbra is lehetőséget akarunk adni a fiatal, feltörekvő dj-knek, akik már valamelyest bizonyítottak. Itt lesz Bricklake és Edo Denova is.

Tovább folytatódik a kultikus The Etiket sorozat, októberben jön Felix Kröcher, és további nemzetközi meglepetések valamint a legjobb hazai house és techno dj-k érkeznek. Dandy-től Hot X-ig és Chriss Ronson-ig és természetesen a házigazda Sikztah-n felül mindenki aki csak számít.

Köszönjük az interjút, sok vendéget és sok jó partyt kívánunk!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.