Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Február 05. 08:48, kedd | Bulvár

Új részekkel tér vissza Csukás István klasszikusa, Süsü

Új részekkel tér vissza Csukás István klasszikusa, Süsü

Negyven évvel az első rész után visszatér a képernyőre Süsü. Csukás István történetének főszereplője nem az öreg sárkány, hanem gyermeke, Süsüke lesz, a premier karácsonyra várható.

Egy hónappal ezelőtt kezdte el írni Süsüke újabb történetének szinopszisát Csukás István. A nyaranta Balatonszárszón tartózkodó Kossuth-díjas író már el is küldte a mű összegzését a Magyar Televízió munkatársainak, akik nagy örömmel vették a mese folytatását – számolt be a sonline.hu.

“Tizenhárom részből áll majd az új mese, amit ugyanazzal a technikával készítenek el, mint negyven évvel ezelőtt. Semmiképpen sem akartunk eltérni a hagyománytól és a figuráktól sem, hiszen az emberek ezeket a szereplőket szerették meg. A harmadik évadban is úgy néznek majd ki a szereplők, mint régen, még az is elképzelhető, hogy a ruhájuk is ugyanaz lesz. Mindenképpen hagyományosak akarunk maradni, ezért bábtechnikával készülnek el a részek, hiszen ez a megoldás örök és nem sokat változik. Várhatóan a nyár közepére fejezem be a művet, egy epizód fél órás lesz majd és ha minden jól megy, akkor karácsonykor az M5 csatornán mutatjuk be Süsüke újabb kalandját” – mesélte Csukás István.

Süsü hangja ezúttal is Bodrogi Gyula lesz, aki szívesen vállalta a felkérést.

Forrás: sonline.hu; szinhaz.org

Fotó: Mohai Balázs, MTI

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.