Városlista
2019. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2019. Március 01. 16:55, péntek | Bulvár

Új útvonalon tér vissza az Ázsia Expressz

Új útvonalon tér vissza az Ázsia Expressz

Idén jön az Ázsa Expressz, új útvonalon, új arcokkal.

Az első Ázsia Expresszt Ördög Nóra vezette 2017-ben, a szereplők Ambrus Attila és Berki Krisztián, Cseke Katinka és Pallavicini Zita, Gaál Noémi és Németh Lajos, Kárpáti Rebeka és R. Kárpáti Péter, Kulcsár Edina és Szabó András "Csuti", Megyeri Csilla és Molnár Zsolt, Muri Enikő és Fésűs Nelly voltak, párban utaztak az új helyszínekre. Sok emlékezetes, vicces vagy megható pillanat után az Ambrus-Berki páros nyerte a műsor első évadját.

A szépséges, egzotikus helyszíneken forgatott, utazós reality idén folytatódik, erről is mesélt Fischer Gábor programigazgató. "Sok produkción dolgozunk, a tavaszi szezonban a Legyen Ön is Milliomos! után visszatér a Pénzt vagy éveket! című vetélkedő a következő évaddal.
Az Exatlon Hungary elképesztően sikeres, de nem tart a végtelenségig, ezért már készítjük elő a következő műsorokat. Még a tavaszi szezonban képernyőre kerül a Bezár a bazár! következő etapja. Még idén visszatér az Ázsia Expressz, egy teljesen új útvonalon, Srí Lankán és Indián halad majd keresztül, így a sztárpárok igazán egzotikus helyszíneken fognak a próbatételekkel megküzdeni"
- nyilatkozta a Sorozatwikinek.

Forrás: origo.hu

Kép: TV2

Címkék: Ázsia Expressz, TV2

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 25. 10:20, kedd | Bulvár

Tíz éve halt meg Michael Jackson

Tíz éve, 2009. június 25-én halt meg Michael Jackson amerikai énekes, zeneszerző, a „pop királya”, aki meglehetősen ellentmondásos örökséget hagyott maga után.

2019. Június 25. 09:32, kedd | Bulvár

Lemond vezetői tagságáról Szikora János

A rendező szerint az érdekképviseletek újraegyesítésének eszméjét kellene legsürgősebben újragondolni.

2019. Június 25. 08:00, kedd | Bulvár

Visszatérnek az Oltári csajok

Régen látott magyar sorozat lesz látható esténként az RTL Klubon.

2019. Június 24. 12:00, hétfő | Bulvár

Már ott van a szépségkirálynő csapata Bulgáriában

Szick Petra, többszörös szépségkirálynő, idén is indít csapatot a bolgár szépségversenyen, ahol az indulók több kategóriában nevezhettek.