Városlista
2020. április 2, csütörtök - Áron

Hírek

2020. Február 19. 06:30, szerda | Bulvár

Új-zélandi koncertjeit is lemondta Elton John

Új-zélandi koncertjeit is  lemondta Elton John

Elton John tüdőgyulladása miatt a hétre tervezett további két fellépését is lemondta Új-Zélandon. A brit sztár azonban megígérte, hogy visszatér és jövő januárban megtartja az elmaradt koncerteket.

A 72 éves, hatszoros Grammy-díjas és kétszeres Oscar-díjas brit zeneszerző, zenész, énekes, lovagénekes világkörüli turnéjának szervezői kedden jelentették be, hogy Elton John további orvosi kezelésre szorul és ezen a héten már nem tud fellépni betegsége miatt.

A gyengélkedő művész hangja vasárnap egy aucklandi koncertjén ment el, ezért hamarabb be is kellett fejeznie fellépését. Egy Instagram-bejegyzésben azt írta, hogy a műsor előtt enyhébb lefolyású tüdőgyulladást állapítottak meg nála.

A sztár 2018 szeptemberében indult világkörüli turnéra, amely idén decemberben ért volna véget Nagy-Britanniában. Több mint 300 előadást terveztek a koncertkörútra.

A betegsége miatt vállalt pótkoncertekkel együtt azonban 2021 januárjában fejeződik be a Farewell Yellow Brick Road elnevezésű turné.

Forrás: hirado.hu

Kép: bama.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 01. 18:03, szerda | Bulvár

Két lélegeztetőgépet vettek az I Love Retro Online fesztivál bevételéből - VIDEÓ

Elképesztő sikere volt az I Love Retro online fesztiválnak!

2020. Április 01. 13:00, szerda | Bulvár

Kiss Szabolcs a gyűrűk ura - VIDEÓ

A sportnak akkor is jelen kell lennie az életben, ha nincs rá idő – ez az elv vezérli Kiss Szabolcsot, az Aquaworld Resort Budapest marketing vezetőjét.

2020. Április 01. 10:00, szerda | Bulvár

Győrfi Pál az idő járásának a barátja - VIDEÓ

Két szakmában is megállná a helyét Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője – derült ki a Lakihegy Rádió ANDONIK Sztártitkok című műsorából.

2020. Április 01. 05:00, szerda | Bulvár

Minden cél teljesült a varázslatos szóvivő bálon - VIDEÓ - FOTÓK

Elvarázsolták a szóvivőket!