Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2023. Január 31. 10:26, kedd | PR
Forrás: (x)

Új zenei stílust keresel? Ezeket mindenképp hallgasd meg!

Új zenei stílust keresel? Ezeket mindenképp hallgasd meg!

Sokan vannak, akik nehezen találják meg a saját stílusukat, ezért vagy lelkesedés nélkül csinálnak dolgokat, vagy egyszerűen beleolvadnak a tömegbe. Miért?

Mert ez a legegyszerűbb módja. Az emberek azt hiszik, hogy ha úgy néznek ki és úgy tesznek, mint mások, akkor divatosak és eredetiek lesznek. Ez egyáltalán nem igaz! Ha meg szeretnéd alkotni a saját stílusodat, először is meg kell ismerned magad. Ülj le az íróasztalodhoz este egy pohár itallal, sütivel, egy papírral és egy tollal, és írj rá minden olyan dolgot, ami bármilyen módon kapcsolódik hozzád! Vajon milyen zenét hallgatsz, amikor szomorú, depressziós, boldog vagy vidám vagy.

Melyik vagy te?

Mindezek a dolgok, amiket a papírra vetettél, TE vagy. Most gondold át, milyen ember vagy valójában, mi lenne az az egy attitűd, amivel jellemeznéd magad – érzékeny vagy esetleg magabiztos? Pesszimista vagy optimista? Álmodozó vagy realista? Örömzenét vagy rapet hallgatsz? Vagy talán mindent együtt? Ha ez a helyzet, akkor igazán tüzes és komplex ember vagy. Köztudott, hogy aki metált hallgat, az nem fog rózsaszín outfitben megjelenni, aki pedig inkább a pop és nyugodt akusztikus darabokat kedveli, az valószínűleg nem hord bakancsot bőrszerkóval, ugye? Valójában a zene megmutatja, milyen karakterek és kik vagyunk. Tehát ne feledd – mielőtt új zenei stílusok után keresgélsz, ismerd meg önmagad és a lelked. Hiszen valójában ez határozza meg, hogy milyen típusú dallamok fognak megindítani. Ha vonzódsz a lágyabb, relaxációs, szép művekhez, akkor a zongora főszereplésével megkomponált szerzeményekre mindenképpen nézz rá!

Fejezd ki magad a zenével

Bízz magadban – egyedülálló vagy az univerzumban, nincs még egy ugyanilyen ember rajtad kívül! És ezt ki tudod fejezni a zenei ízléseddel is. Blues, country, dzsessz, R&B és soul? Melyiket szereted hallgatni? Válaszd azt, ami közel áll a szívedhez! Ha már tudod, mit szeretsz, dolgozz rajta tovább, és menj bele egyre mélyebben a témába, hogy még közelebb kerülhess önmagadhoz! Hallgass meg több és több előadót az adott zenei stíluson belül, és gyűjts tapasztalatokat! Ha inspirál az elektronikus zene, akkor keress rá a stíluson belül a legjobb előadók listájára, és nézelődj tovább! Daft Punk, Massive Attack, The Prodigy, Pendulum, The Chemical Brothers, Depeche Mode, Faithless? Vagy imádod az elektromos gitár hangját? Akkor ne hagyd ki a Guns'n Roses-t, a Pink Floydot, a Nirvanat és a Muse-t!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből