Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2010. Augusztus 06. 07:25, péntek | Belföld
Forrás: METRO Kereskedelmi Kft.

Új Fiat flotta erősíti a METRO területi értékesítési csapatát

Új Fiat flotta erősíti a METRO területi értékesítési csapatát

Budaörs, 2010. augusztus 5. - A METRO Kereskedelmi Kft. folytatva az utóbbi években, az országos területi értékesítés megerősítésére tett törekvéseit, az elmúlt héten a LeasePlan Hungária Zrt közreműködésével ünnepélyes keretek k

Az országos lefedettséget biztosító területi értékesítő csapat igen fontos eleme a METRO értékesítési stratégiájának, hiszen a nagykereskedelmi üzletágban a személyes kapcsolatok, a partnerek üzletmenetének testközeli megismerése elengedhetetlen. A területi értékesítő kollégák munkáját fogja segíteni a most már egységes műszaki és technikai hátteret illetve egységes megjelenést biztosító flotta. Ezek a kollégák, a METRO közel 300 fős értékesítési csapatában, munkájuk 100%-át a partnerekkel, az Ő szolgálatukban töltik, míg az áruházakban tevékenykedő értékesítési szakértők, munkájuk egy részében látogatnak partnereket, végeznek személyes vevőgondozást.

A METRO célja az új flottával az volt, hogy olyan modern, környezetbarát autót tudjanak használni a kollégák, amelyek biztonságosak, kényelmesek, jól felszereltek és számos tapasztalat alapján megbízhatóak is legyenek, hiszen a kollégák elengedhetetlen társai a mindennapokban.

„Az értékesítés területi rendszerének működtetése és annak finomítása már több éves múltra tekint vissza cégünknél, struktúránkban a területi értékesítési rendszer egy fontos elemet képvisel. A teljes rendszert 2010-től több eszközzel és erőforrással is megerősítettük és állunk partnereink rendelkezésére. Ennek a törekvésnek eleme, hogy csapatunkat munkájukat segítő egységes autóparkkal látjuk el."- mondta Óvári György a METRO Kereskedelmi Kft. Értékesítési igazgatója.

A választás a Fiat Grande Punto, 1.3 Multijet diesel, 5 ajtós modelljére esett. Az autók a bőséges alapfelszereltségen (ABS, 4 légzsák, övfeszítők, stb) túl minden olyan plusz felszereltséggel rendelkeznek, mint a manuális klímaberendezés, a fűthető, elektromosan állítható tükör, a magasságban állítható ülés és kormány, osztva dönthető hátsó ülések, ködfényszóró vagy a teljes értékű pótkerék, GPS és Bluetooth. Megnyugtató a Grande Punto kiforrottsága is, hiszen 2005 óta van gyártásban, masszív, megbízható modellt testesít meg, melyet a német ADAC statisztikák is bizonyítanak. A típus számtalan más európai márkát utasított maga mögé különböző teszteken. A szervízszolgáltatás minden megyeszékhelyen biztosított, a LeasePlan 'Assistance' szolgálata pedig egész Európa területén a rendelkezésükre áll, ha probléma adódik.

A METRO a nemzetközileg bevált gyakorlatot követve külső cégre bízta a működésükhöz elengedhetetlen, de az alaptevékenységüktől idegen feladatok ellátását. Ily módon nemcsak költséghatékonyabb megoldást, de magasabb színvonalú szolgáltatást és fokozott hatékonyságot is elért ezen a területen, a LeasePlan Hungária Zrt., hazánk egyik vezető flotta- és járműkezelője segítségével.

„A gépjárműparkok üzemeltetése folyamatos kihívásokkal teli feladat, melynek az a flottakezelő tud igazán megfelelni, aki hosszú távú, proaktív stratégiai partnerként viselkedik és a gépjárművek futását folyamatos nyomon követve rugalmas megoldásokat és költségoptimalizálási lehetőségeket kínál ügyfeleiknek" - vélekedik Roelof Hansman a LeasePlan vezérigazgatója. „Fontos számunkra, hogy egy ilyen sikeres vállalat, mint a METRO bizalmával tüntetett ki bennünket és hosszú távon egyedüli beszállítóként, teljes körű flottakezelési szolgáltatást nyújthatunk számukra, ettől az évtől már közel 200 autóra." - tette hozzá a LeasePlan vezetője.

Háttér információk:

A METRO Cash & Carry jelenleg 31 országban van jelen, több mint 670 áruházzal. A foglalkoztatottak száma világszerte több mint 100,000 fő. A vállalat 2009-ben 31 milliárd eurós forgalmat bonyolított le. A METRO Cash & Carry a METRO Csoport egyik értékesítési divíziója, amely a világ egyik vezető kereskedelmi cégcsoportja.  A METRO vállalatcsoport 290,000 alkalmazottat foglalkoztat, és 34 országban 2100 üzlettel van jelen a világ kereskedelmében, 2009-es árbevétele elérte a 66 milliárd eurót. A csoport jó teljesítménye az egyes önállóan működő értékesítési láncokon alapul; a Metro/Makro Cash & Carry mellett a csoport tagja a Real hipermarket lánc, a Media Markt és Saturn -amely európai piacvezető a szórakoztató elektronikai kiskereskedelemben-, valamint a Galeria Kaufhof áruházak. További információ a csoportról a www.metrogroup.de honlapon.

A LeasePlan-ről: A holland anyavállalattal rendelkező LeasePlan piacvezető flotta- és járműkezelő. Leányvállalataival mind az öt földrészen, több mint 30 országban van jelen. Mára 6000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte, összesen 1,3 millió járművet és 13,6 milliárd euró értékű lízingportfoliót kezel. A LeasePlan 1994-en kezdte meg magyarországi működését, mint gépjárműflotta kezelő vállalat. Mára hazánkban közel 9.000 autóval és 380 ügyféllel rendelkezik. A vállalat fő tevékenységei az operatív lízing (más néven a tartós bérlet) és a flottakezelés. Ügyfelei között olyan jelentős cégeket találunk, mint például a MOL és az IBM.  Az eltelt több mint 10 év során a LeasePlan Magyarországon is fenntartotta piacvezető szerepét, hiszen a hazai gépjárműpark lízing és kezelés piacának közel egyharmadát birtokolja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.

2024. Április 26. 13:50, péntek | Belföld

KSH: márciusban 6413 gyermek született, 10 524 ember halt meg

2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

2024. Április 26. 13:48, péntek | Belföld

Megkezdődött Paks 2 reaktortartályának gyártása Szentpéterváron

Ez igazi mérföldkő a paksi bővítés szempontjából - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.