Városlista
2023. június 7, szerda - Róbert

Hírek

2010. Január 31. 17:30, vasárnap | Helyi
Forrás: Voice Music Club

j klub Győr életében...

j klub Győr életében...

Voice Music Club... és a mi mögötte van. 3 stílussal 2 tánctérrel egy újabb vérfrissítés vár Győrre... Február 6-án ismét kinyilik egy ajtó. A Voice Music Club megnyitja kapui

Eltérés és egyben az új koncepció különlegessége az, hogy míg a nagyterem (Club Room) rendületlenül a nyitás első percétől a zárásig uderground house zenével kecsegtet, addig a kis terem (Café Room) a nyitástól számítva egészen hajnal fél 1-ig Kareoke bár ként funkciónál. Az énekes előadást bezáróan fél 1 órási kezdettel pedig a kisterem sláger house zenékkel üzemel tovább a zárásig.

Amatőr de mégse!?

A karaoke sem a megszokott medrekben zajlik le, hiszen minden szombat este sztár házigazdája Fekete Dávid (Megasztár) és Ben (Viva Tv) olyan magyar celebeket hoz el kis városunkba akiket a televízióban szinte minden nap, de a valóságban viszonylat ritkán láthattatok. Király Viktor, Bencsik Tamara, Lakatos Krisztián, Hien, Szecsődi Károly, Balogh Imi, Brasch Bence, Varga Viktor, Lola, Puskás Peti, SP, a Jóban Rosszban és a Barátok közt sztárjai és természetesen még sokan mások lépnek fel a Voice Music Club Café termében minden szombaton este. Ahogy már említettük az élet nem áll meg, a karaoke után folytatódik az élet a termen belül, de ami még újabb információ az, hogy a létesítményen kívül is, hiszen a Voice Limuzinja a várost járva lehetőséget ad arra, hogy az aktuális este sztárvendégeivel szórakozz, találkozz még személyesebben. Persze ha érdekel! Ha nem akkor pedig Café és Club terem még mindig ott van, egy igazán jót bulizz.

Egy pénztárca kímélő ajánlat.

A klub árai is barátságosak, hiszen a megszokott nagy szórakozó helyi árlistákat kukába dobva a Voice italai és belépői is abszolút pénztárcakímélőre sikeredtek. Nyitástól (21.00) egészen este 11-ig ingyenesen, 11-től egészen éjfélig a normál belépőjegy áráért VIP jeggyel szórakozhat az aki a szombat esti film helyett inkább Győr legújabb szórakozóhelyét választja. Fontos megjegyezni, hogy aki 11 és éjfél között érkezik kizárólag az jogosult arra, hogy a Voice Limuzinban utazzon a fent említett időpontot követően. Szóval fiatalok, február 6-tól vár az éjszaka.

Club Room

A Club Room sem lesz szélárnyékban, hiszen havi rendszerességgel kaptok fellépőket a hazai underground élet krémjéből, és természetesen a klubb folyamatosan prezentálni fogja nektek a győri földalatti vonal tehetséges szereplőit. A Voice tehát POP és ALTER vonalon is mutat nektek újat, érdemes lesz figyelemmel követnie mindenkinek.

Promóció

A Club Terem ízelítő, majd nem 80 perces house zenékből összekovácsolt promóciós darabja a tisztánlátás kedvéért letölthető a linkre kattintva:

Voice Music Club - Club Room Promo Set by Becker

A Café Room Promóciós szettje sem maradhat el természetesen, amelyet szintén letudtok tölteni:

Voice Music Club - Café Room Promo Set by DaBool

INFO:

www.clubvoice.hu (HAMAROSAN)

www.dabool.blogspot.com (Café Room Rezidens)

www.djbek.hu www.djbek.blogspot.com (Café Room Rezidens)

www.myspace.com/privatebeccer (Club Room Rezidens)

www.feketedavid.hu (Szombati Sztár Házigazda)


Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 07. 09:15, szerda | Helyi

24. Győri Ovifoci Gála

Remek hangulatban, gólokban gazdag örömfocival zárták az évet a Győri Ovifoci Klub focistái.

2023. Június 07. 08:15, szerda | Helyi

36 milliárd forintból fejleszt a Dana

Harminchatmilliárd forintból bővíti győri üzemét a Dana Hungary.

2023. Június 07. 07:15, szerda | Helyi

Egy hétvége, 20 baleset

A Győr-Moson-Sopron megyében az elmúlt hétvégén 5 személyi sérüléssel járó, és 15 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset történt – közölte a rendőrség.

2023. Június 06. 09:10, kedd | Helyi

A kávé szeretete összehoz- Győri Kávékülönlegességek

Van egy fantasztikus „kávésztori” Győrben, aminek a főszereplői két „kávé guru”, akiket összeköt a minőségi kávé szeretete, és az, hogy szeretnének értéket teremteni a győri kávékultúrában.