Városlista
2020. május 25, hétfő - Orbán

Hírek

2010. Január 16. 15:29, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Új nőt műtetett magából a tinisztár

Új nőt műtetett magából a tinisztár

Heidi Montag arcától sok embernek bizseregni kezd a tenyere, de ők most nagy bajban lesznek, ugyanis utálatuk céltáblája felismerhetetlen lett a plasztikázás után.

Eddig azt hihették, akik Heidi Montaggal először találkoztak, hogy egy ügyes kis lovacska, ami megtanult két lábon járni. A reality-sztár is érezte, hogy a teremtő bizony nem bánt vele kegyesen a szépség osztásánál, ezért a mesterséges változtatás mellett döntött. A dolgot azonban nem akarta elaprózni, és gondolta jobb egyben túlesni az altatáson, meg a fájdalmon is. Így egyszerre tíz különböző műtétet végeztek el rajta egy szépségklinikán. Megnagyobbították a melleit, új orrot, állat, arccsontot kapott, a füleit hátravarrták, a száját felpumpálták, a homlokát kisimították, a szemöldökét megemelték, lefaragtak a csípőjéből, és végül a nyakáról leszívták a zsírt.Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 23. 11:00, szombat | Bulvár

A némafilmes kutyája nyerte a jubileumi kutyasztár-versenyt

Bár a cannes-i filmfesztivál a koronavírus-járvány miatt bizonytalan lett, egy kutyasztár mégis jól járt: A némafilmesben szereplő Uggie megkapta a jubileumi fődíjat.

2020. Május 23. 08:06, szombat | Bulvár

Újabb thrilleren dolgozik együtt Bill Clinton és James Patterson

Nagysikerű első közös regényük (Az elnök eltűnt) után újabb thrilleren dolgozik együtt Bill Clinton korábbi amerikai elnök és James Patterson amerikai bestselleríró.

2020. Május 22. 16:04, péntek | Bulvár

Elaludt betörés közben

A gyanúsított betört egy berettyóújfalui családi házba, azonban kutatás közben álomba szenderült az egyik szobában.

2020. Május 22. 08:02, péntek | Bulvár

Flo Rida-val augusztus végén lesz az idei EFOTT

Augusztus végén lesz az idei EFOTT, az előzetesen bejelentett Flo Rida már elfogadta az új időpontra történő meghívást és a hazai együttesek többsége is szerepelni fog a programban