Városlista
2019. november 12, kedd - Jónás, Renátó

Hírek

2010. Május 11. 07:47, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Új szereplő a Barátok köztben

Új szereplő a Barátok köztben

Újabb izgalmas epizódokra számíthatnak a Barátok közt nézői. Hétfőtől megjelenik egy új szereplő, akinek feltűnése miatt még Kinga házassága is veszélybe kerülhet.

Kisfalussy Róbertet, aki négy részen keresztül lesz majd jelen a Mátyás király tériek életében, Trokán Péter alakítja. Az ismert színésznek nem újdonság a sorozat, hiszen annak idején egyik főszereplője volt a Szomszédok című teleregénynek.

Azt már most is tudni lehet, hogy Róbert Kingával kerül kapcsolatba és ténykedése révén veszélybe kerülhet a pincérlány házassága is. Ez pedig azért probléma, mert Kinga és Géza csak nemrég békültek ki. Részletek a Barátok köztben!

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 12. 15:04, kedd | Bulvár

Fair Play Nap a zenefogyasztás tisztaságáért

Harmadik alkalommal szervezi meg a Fair Play Napot a ProArt - Szövetség a Szerzői Jogokért. A november 16-i esemény célja bemutatni, hogy a fair zenefogyasztás közös érdek.

2019. November 12. 09:55, kedd | Bulvár

Kudlik Júlia és Kissné Akli Mária kapta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság díját

A legendás műsorvezető, Kudlik Júlia, valamint az európai műsorszórás egyik hazai szaktekintélye, Kissné Akli Mária részesült Goldmark Péter Károly életműdíjban.

2019. November 12. 07:51, kedd | Bulvár

Terápiás malac fogadja az utazókat San Francisco nemzetközi repülőterén

E hét elejétől terápiás malac fogadja az utazókat San Francisco nemzetközi repülőterén - jelentette több amerikai médium is.

2019. November 11. 14:42, hétfő | Bulvár

Ördög Nóra és Stohl András újraterveznek

Hétfőtől 21.35-től érkezik Ördög Nóra és Stohl András, akik az Újratervezés című műsorral számtalan feledhetetlen pillanatot ígérnek a nézőknek.