Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2010. December 08. 07:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Új teste van a popsztárnak

Új teste van a popsztárnak

Sarah Harding szeretné, ha az emberek nemcsak Cheryl Cole-t ismernék fel az egykori Girls Aloudból, hanem őt is, ezért szexi ruhába bújtatta alaposan kikerekedett testét.

Anno, a Girls Aloud fénykorában - amikor még nem úgy emlegették a csapatot, mint a csajbanda, ahol Cheryl Cole kezdte, mielőtt Anglia közkincse lett - Sarah Harding volt az egyik legnagyobb buli fanatikus a szigetországban. Soha nem lehetett józanul látni, vagy úgy, hogy legalább egy poharat ne szorongatott volna. Mindez remekül meglátszott az alakján is, mivel csontsványra fogyott a particica életmódban. Az elmúlt pár hónapban azonban némileg visszafogta magát, ami a közszereplést illeti. A kevesebb alkohol és tánc pedig plusz kilókat jelentenek, ami az ő esetében nem baj, sőt, egyenesen örvendetes, mert így sokkal nőiesebb az alakja. Ahogy azt a szombati, angol X-Faktor utáni partin mindenki meg is csodálhatta, egy felettébb szexi ruhában.

Viszont a mellkas tájékon bekövetkezett változásokért aligha a hízás a felelős. Sarah ugyanis hirtelen óriási melleket növesztett. A különbség pedig akkora a régi domborulataihoz képest, hogy biztos nem a természet keze van a dologban. Illetve egyes brit szakértők szerint az ajkai is jóval teltebbek mostanság, de ezt igazából csak bizonyos helyzetekben lehet kiszúrni, mivel soha nem volt kis szája a szőkeségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.