Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Január 16. 07:20, kedd | Belföld

Újabb költségek hétfőtől

Újabb költségek hétfőtől

Nem vacakol a fapados légitársaság, hétfőtől beindítja az egyszer már belengetett szigorítást, aminek aligha örülnek majd az utasok.

Mostantól azért is fizetni kell a Ryanairen, ha valaki feltenné a csomagját a csomagtartóba.

Mindez azt jelenti, hogy hétfőtől csak azt a csomagot lehet felvinni a gépre, amelyik befér az ülés alá. Az elsőbbségi beszállás is változik, csak az viheti fel a fedélzetre mindkét táskáját, aki ezt megveszi.

Először szeptemberben merült fel a változtatás, ám akkor elhalasztották az eredetileg novemberre tervezett szigorítást, most viszont már nincs pardon – írta a Fapadosinfó blog.

Külföldre költöznél, de nincs munkád? Válogass a Határátkelőn!
A jegyár továbbra is egy nagy és egy kis kézicsomag elszállítását tartalmazza, de aki nem fizet az elsőbbségi beszállásért, az csak a kicsit (mérethatár 35x20x20 cm) viheti a fedélzetre, a nagyot a kapunál átminősítik feladottá, viszik a gép hasába – fizetni nem kell érte.

Az elsőbbségi beszállás ára a szeptemberi bejelentéskor 5 euró volt, ami nem sok, és ennyi is maradt, ha foglaláskor fizetjük. Utólag hozzáadva 6 euró. Magyarországról indulva forintban kell fizetni, elég rossz váltással: 1750 és 2100 forintba kerül.

Forrás: hataratkelo.com

Fotó: ryanair.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.