Városlista
2019. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2019. Március 20. 10:15, szerda | Életmód

Újabb különleges esküvőhelyszín! Íme!

Újabb különleges esküvőhelyszín! Íme!

Akad, aki búvárkodás közben mondja ki a boldogító igen, mások ejtőernyőzés közben. Mostantól már a frankfurti repülőtéren is lehet házasodni.

A frankfurti repülőtér egyik beszállófolyosóján alakították ki a város legelegánsabb és legkomfortosabb házasságkötő termét.

A szolgáltatás megbízható és teljes körű: a szervezők vállalják a meghívók kinyomtatását, a postázást, a terem dekorációját, a műsorszervezést és a Lufthansa catering komplett étel- és italválasztékát.

A vendégek és az ifjú pár szállítása, az anyakönyvvezető, a zenekarok mind beletartoznak a kínált szolgáltatások közé. Tekintettel a repülés biztonságára, a vendégek és az ifjú pár átvilágítása is szükséges. A felkészülési idő egy héttől két hónapig terjedhet, de ajánlatos jó előre bejelentkezni, mert az érdeklődés bizonyos időpontokra már most is komoly.

Azt is megoldható, hogy a formaságok és a koktélparti, ebéd vagy vacsora után az ifjú pár azonnal elindulhasson a nászútra. Amennyiben ez egy Lufthhansa-gép, automatikusan upgrade-elik őket.

A példa ragadós. A hírek szerint Kínából már több megkeresés érkezett a szervezőkhöz, akik természetesen szívesen eladják az ötletüket.

Forrás: turizmus.com

Fotó: Ibrahim Asad from Pexels

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 15. 17:27, szombat | Életmód

Heti két óra a természetben a jó egészség elengedhetetlen feltétele

Heti két óra eltöltése a természetben jelentősen növeli az egészséget, a jólétet, még úgy is, ha csak egyszerűen üldögél az ember és élvezi a nyugalmat - vélik brit kutatók.

2019. Június 15. 07:15, szombat | Életmód

Konyhasó lehet a Jupiter Európé nevű holdja felszínén

Amerikai kutatók szerint konyhasó jelenlétét fedezték fel a Jupiter negyedik legnagyobb holdja, az Európé felszínén - adta hírül a Science Daily tudományos hírportál.

2019. Június 14. 07:07, péntek | Életmód

A klímaváltozásban az embernek alapvető szerepe van

Az embernek alapvető szerepe van a klímaváltozásban, de az időjárás szélsőségeit nemcsak a globális felmelegedés, hanem egyéb tényezők is alakíthatják - mondta Juhász Árpád geológus az M1 csatornán csütörtök este.

2019. Június 13. 07:45, csütörtök | Életmód

Megtalálták az érelmeszesedés okát és gyógymódját

Brit kutatók azonosították az érelmeszesedés mögött álló folyamatot és állatkísérletekben kimutatták, hogy az akne kezelésére általában használt gyógyszer hatékony gyógymód lehet a betegségre.