Városlista
2019. október 14, hétfő - Helén

Hírek

2018. Január 09. 08:00, kedd | Bulvár

Újabb lopás a zenei életben: Most Hollywood lopott az Omegától

Újabb lopás a zenei életben: Most Hollywood lopott az Omegától

Nem járnak szerencsével a magyar zenészek: az amerikai filmstúdiók ott nyúlják le őket, ahol tudják. Most az Omega \"adott kölcsön\" egy számot.

Szinte még meg sem száradt a tinta Kanye West és Presser Gábor megállapodásán, itt az újabb dallopási botrány. Kanye annak idején a Gyöngyhajú lányból – ami történetesen szintén egy Omega-szám – használt részleteket a New Slaves című dalában, majd fizetett egy jelentősebb summát a dal szerzőjének és előadóinak, köztük természetesen Kóbor Jánosnak is.

A legújabb esetre az Omega rajongói hívták fel Kóborék figyelmét: a Seth Rogen-féle Future Man végefőcímében bukkan fel egy negyven éves Omega-szám. “Na­gyon meglepődtem, bár a Gyöngyhajú lány korábbi esete után már nem is annyira. Letöltöttem a film előzetesét, és tényleg az Addig élj! azaz, a Live as long as ment alatta. A Volt egyszer egy Vadkelet koncert és turné miatt azonban csak most tudunk ezzel foglalkozni” – mondta Kóbor János a Borsnak.

A zenészt azonban már nem hatja meg nagyon a lopás ténye. “Egy Amerikában élő zenei szakembert kértünk fel, derítse ki a részleteket. Igazából nem tekintjük lopásnak, inkább büszkék vagyunk, hogy sikeresek a dalaink külföldön. Most még inkább aktuális lesz egy amerikai turné” – viccelődött a Kossuth-díjas énekes.

Forrás: nlcafe.hu

Kép: Omega Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 14. 05:00, hétfő | Bulvár

Könnyedén őrzi vezető helyét a Joker

Könnyedén őrizte meg vezető helyét a bemutató óta eltelt második hétvégén a Joker - írta a The Hollywood Reporter filmes portál iparági becslések alapján.

2019. Október 12. 13:06, szombat | Bulvár

A kutya zongorázik, a kislány táncol, apa pedig videózik – VIDEÓ

Egy apa véletlenül felvette videóra, amint kislánya táncol, miközben a családi kedvenc, Buddy Mercury zongorázik – írja az Unilad.

2019. Október 11. 11:18, péntek | Bulvár

Kötelet is vitt magával az erdőbe Csuja Imre fia - Részletek a megrázó tragédiáról

Csuja Imre és családja gyászol, a színész a második fiát is elvesztette.

2019. Október 11. 07:22, péntek | Bulvár

Két televíziót és egy rádiót bírságolt meg a médiatanács

Bírságot kapott a TV2, a Szentes TV és a Karc FM 88,3.