Városlista
2021. május 9, vasárnap - Gergely

Hírek

2010. Február 02. 13:58, kedd | Sport
Forrás: HírTV

Újabb magyar a Serie A-ban

Újabb magyar a Serie A-ban

Gosztonyi András hétfőn aláírta szerződését az olasz Serie A-ban szereplő Bari csapatával. Az U21-es válogatott játékosa reggel Milánóba utazott, ott találkozott az olaszok vezetőivel, akikkel mindenben megegyeztek. Gosztonyi fél plusz h

A szeptemberi U20-as világbajnokságon bronzérmet nyert magyar válogatott egyik kulcsembere január végén került a Bari érdeklődésének homlokterébe, korábban a Fiorentinával és az Evertonnal hozták szóba.

A La Gazzetta dello Sport vasárnapi számában adott hírt arról, hogy a Serie A délolasz középcsapata megindította a támadást játékjogáért. Akkor még Alessio Cerci (Roma), Pasquale Foggia (Lazio) és Franco Brienza (Reggina) is benne volt a kalapban.

Hétfő délelőtt Gosztonyi ügynöke már azt is elárulta, minden a lehető legjobb úton halad afelé, hogy Koman Vladimir csapatában folytassa a 19 éves futballista.

Nos, ha a két U20-as csillag ismét egymásra talál, magyar szárnyakkal rohamozhat a Bari a Serie A-ban.

(sporthirado.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 08. 11:17, szombat | Sport

Korda Racing már a Rallycrossban is

A rallysport, a motoros enduro és a motocross szakágak mellett az idei versenyszezonban a rallycross szakágban is saját csapatot indít a Korda Racing, három fiatal versenyzővel a magyar bajnoki futamokon.

2021. Május 06. 17:09, csütörtök | Sport

F4-es Dávid az F3-as Góliátok között

Bár a Gender Racing Dávidját Berta Benjáminnak hívják, de az ősi bibliai történetet majdnem teljesen tökéletesen ültette át a mai autósportban a fiatal versenyző a GRT idei második versenyére a legendás Monza-i pályán.

2021. Május 01. 13:57, szombat | Sport

Monzában folytatja a Gender Racing

A Hungaroringen megrendezett évadnyitót követően az olasz Forma1 GP futamnak otthont adó legendás versenypályán száll harcba a csapat Monzában az osztrák Drexler Formel Cup és a Topjet F2000 Italian Trophy mezőnyében.

2021. Április 30. 12:59, péntek | Sport

Jól éreztük magunkat a versenyen, amíg mentünk!

Kronome Ákosék jól kezdték a Boldogkő ralit, de a technika ördöge közbeszólt.