Városlista
2020. június 6, szombat - Norbert

Hírek

2010. Február 25. 07:46, csütörtök | Sport
Forrás: HírTV

Újabb magyar pontszerzés Vancouverben

Újabb magyar pontszerzés Vancouverben

Ötödik lett és ezzel újabb két pontot szerzett a téli játékokon a Darázs Rózsa, Heidum Bernadett, Huszár Erika összetételű magyar csapat rövidpályás gyorskorcsolyázók 3000 méteres számában, magyar idő szerint csütörtök hajnalban.

A magyarok a B-döntőben versenyeztek, ahol másodikok lettek. Ez az összesítésben a hatodik helyet jelentette volna, ám az A-döntőben a dél-koreai csapatot egy szabálytalan váltás után kizárták, így Huszárék eggyel előrébb léphettek, és végül az ötödik helyen fejezték be a versenyt. A számot Kína váltója új világcsúccsal nyerte, Kanada és az Egyesült Államok előtt.

Ezen a napon egyébként még két magyar versenyző volt érdekelt, alpesi sízők női óriás-műlesiklás versenyében. Az első futam után Berecz Anna a 47-ik helyen áll, míg Döme Zsófia az egyik kapunál hibázott és kiesett. A második futamot a rossz időjárás miatt csütörtökre halasztották. Az első futam után az osztrák Elisabeth Görgl vezet. A szám egyik esélyese, az amerikai Lindsey Vonn bukott és a pálya menti kerítésnek ütközött. Mint később kiderült: eltörte a kisujját. Ennek ellenére szeretne indulni a műlesiklásban pénteken.

Rövidpályás gyorskorcsolya női 3000 m-es váltóversenyének végeredménye:

1. Kína 4:06.610 p - új világcsúcs
2. Kanada
3. Egyesült Államok
4. Hollandia
5. Magyarország

(FH)


Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 06. 14:36, szombat | Sport

Korrupciós vádak a súlyemelésben - Büntetőjogi eljárást szorgalmaz az orosz és a német szövetség vezetője

Az orosz és a német súlyemelő szövetség elnöke szerint is büntetőjogi eljárást kellene indítani Aján Tamással, a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) korábbi elnökével szemben

2020. Június 06. 14:29, szombat | Sport

Serie A - A Brescia szakított Balotellivel

A Bresciánál szerződést bontottak Mario Balotellivel, aki 2019 nyara óta volt az olasz élvonalbeli futballcsapat játékosa.

2020. Június 05. 12:01, péntek | Sport

Az MLSZ összességében elégedett a klubokkal és a szurkolókkal

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) összességében elégedett a klubok munkájával, és a szurkolók meghatározó többségének fegyelmezettségével is a koronavírus-járvány miatt bevezetett szigorú intézkedések kapcsán.

2020. Június 04. 05:00, csütörtök | Sport

Szélesre tárja kapuit KiskunDragháza június 6-án

Dragra fel, irány KiskunDragháza! Június 6-án újra felbőgnek az autók és motorok hangjai a kiskunlacházi repülőtér beton csíkján.