Városlista
2019. november 19, kedd - Erzsébet

Hírek

2010. Február 25. 07:46, csütörtök | Sport
Forrás: HírTV

Újabb magyar pontszerzés Vancouverben

Újabb magyar pontszerzés Vancouverben

Ötödik lett és ezzel újabb két pontot szerzett a téli játékokon a Darázs Rózsa, Heidum Bernadett, Huszár Erika összetételű magyar csapat rövidpályás gyorskorcsolyázók 3000 méteres számában, magyar idő szerint csütörtök hajnalban.

A magyarok a B-döntőben versenyeztek, ahol másodikok lettek. Ez az összesítésben a hatodik helyet jelentette volna, ám az A-döntőben a dél-koreai csapatot egy szabálytalan váltás után kizárták, így Huszárék eggyel előrébb léphettek, és végül az ötödik helyen fejezték be a versenyt. A számot Kína váltója új világcsúccsal nyerte, Kanada és az Egyesült Államok előtt.

Ezen a napon egyébként még két magyar versenyző volt érdekelt, alpesi sízők női óriás-műlesiklás versenyében. Az első futam után Berecz Anna a 47-ik helyen áll, míg Döme Zsófia az egyik kapunál hibázott és kiesett. A második futamot a rossz időjárás miatt csütörtökre halasztották. Az első futam után az osztrák Elisabeth Görgl vezet. A szám egyik esélyese, az amerikai Lindsey Vonn bukott és a pálya menti kerítésnek ütközött. Mint később kiderült: eltörte a kisujját. Ennek ellenére szeretne indulni a műlesiklásban pénteken.

Rövidpályás gyorskorcsolya női 3000 m-es váltóversenyének végeredménye:

1. Kína 4:06.610 p - új világcsúcs
2. Kanada
3. Egyesült Államok
4. Hollandia
5. Magyarország

(FH)


Ezek érdekelhetnek még

2019. November 19. 07:41, kedd | Sport

Közel kétmillióan nézték a Puskás Aréna megnyitóját a képernyők előtt

Nemcsak a helyszínen, hanem az M4 Sporton is felfokozott várakozás övezte a Puskás Aréna avatóját.

2019. November 18. 08:00, hétfő | Sport

Csomós Mixi: Sok szakaszt nyertünk az ERC mezőnyében

Csomós Mixi és Nagy Attila háromszoros bajnokként vágott neki a Rallye Hungary-nak, de Mádon, egy ártatlan szituációban kifogott rajtuk a fizika,

2019. November 18. 06:25, hétfő | Sport

Peches, mégis bíztató Rallye Hungary ERC futam!

Bár a Ritmus A.S.E. egyik támogatott versenyzője sem látta meg a célt, a főleg Vincze Ferkó által mutatott tempó azonban valamennyire kárpótol minket.

2019. November 15. 16:56, péntek | Sport

Rally: 2 év, 4 autó, 4 bajnoki cím

November 8. és 10. között zajlott le a Rally Hungary 2019, amely nem kizárólag az ERC záró fordulója volt, hanem a magyar bajnokságé is.