Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2010. December 23. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: HírTV

Újabb népszerű alkotás: megjelent Magyarország legújabb imázsfilmje

Újabb népszerű alkotás: megjelent Magyarország legújabb imázsfilmje

Magyarország 2011-es európai uniós soros elnökségének apropójából internetes publicitást kapott a nagy népszerűségnek örvendő és több nemzetközi díjjal is jutalmazott Budapest imázsfilm alkotóinak legújabb filmje.

Az új film a településmarketinggel foglalkozó Aera Property & Destination kommunikációs ügynökség és a Magyar Filmszemle díjas és több külföldi fesztiválon is díjazott filmrendező, Madarász Isti közreműködővel jött létre. A megbízás a soros elnökség kommunikációjáért felelős Külügyminisztériumtól érkezett. „A film már nemcsak Budapestre fókuszál, hanem egész Magyarországot érinti, és tovább sorolja a magyar tudósok nevéhez köthető találmányokat és technológiai újításokat egészen napjainkig. A zenét ismét a Balkán Fanatik tagjai készítették egy, a Muzsikás együttes által sikerre vitt népdal feldolgozása alapján. A főbb szerepeket Pálmai Anna, Rusznák András, Holecskó Orsolya alakítják” – nyilatkozta Madarász Isti rendező.

„A Budapest Business Region megbízásából készült Budapest imázsfilm kapcsán kapott visszajelzések, valamint a komoly YouTube-látogatottság egyaránt arra inspirálták az alkotói csapatot, hogy a Budapest Get Engaged film »testvérének« elkészítésében gondolkozzon. Különbség, hogy ezúttal egy kerettörténet fogja össze a hangulati elemekben bővelkedő képsorokat, de a BBR-filmre jellemző eszközkészlettel. A célcsoport itt is Janus-arcú. Bár az elsődleges cél Magyarország kommunikálása a külföld felé, a legkevésbé sem mellékes, hogy számunkra is vállalható, mi több büszkeségre okot adó képet fessen nekünk magunkról. A Get Engaged film visszajelzései azt bizonyítják, ez egyszer már sikerült. Kíváncsian várjuk a World of Potentials visszhangját” – nyilatkozta Hauck Ferenc, az Aera Property & Destination stúdióvezetője. (da)

MNO

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.