Városlista
2020. július 14, kedd - Őrs

Hírek

2010. Január 04. 13:55, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Újabb titkok Tabáni Istvánról!

Újabb titkok Tabáni Istvánról!

Azt hittük, már mindent tudunk a Csillag születik nyerteséről. Korántsem... Gondolták volna, hogy egy éve megjósolta neki a nővére, hogy csillag lesz? Tavaly szilveszterkor azt jósolta Istvánnak a nővére, hogy egy éven belül sikeres lesz,

Édesapja Máté Péter barátja volt

A tehetségkutató elején sokszor hasonlították őt a legendás énekeshez, akivel édesapja annak idején egy utcában lakott, sőt, a legendás, "Régi út" című dal megírásához is az idősebb Tabáni adta az ötletet Péternek. A papa sokat mesélt Istvánnak a félénk, visszahúzódó énekesről.

A nagyapja operaénekes volt

Milyen a Sors: István nagyapja operaénekes volt, ráadásul őt is egy tehetségkutatón fedezték fel. A harmincas években a Vigadóban rendeztek egy versenyt, amit megnyert. Művészneve is volt, Hargitai Fischer Istvánnak hívták és az Operaházban énekelt.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence 


Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 14. 08:22, kedd | Bulvár

Száz film versenyez a balatonszemesi Bujtor István Filmfesztivál fődíjáért

Száz film indul a XI. Bujtor István Filmfesztivál versenyprogramjában, melynek vetítései mellett koncertek, színházi előadások, hajózás, veteránautós felvonulás,

2020. Július 13. 13:59, hétfő | Bulvár

Új EFOTT-himnusz született - VIDEÓ

Itt az idő, hogy újra a füledben csengjen a „Régi nyár”!

2020. Július 11. 13:38, szombat | Bulvár

Óriási bírságot kapott egy angol labdarúgó

Oli McBurnie, az angol élvonalban szereplő Sheffield United labdarúgócsapatának játékosa ittas vezetésért 28 500 fontos (11,2 milliós forintos) bírságot kapott.

2020. Július 11. 09:08, szombat | Bulvár

Nőtt a világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly

A világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly 8,6 százalékkal 74 ezer milliárd dollárra nőtt a Capgemini pénzügyi tanácsadó cég éves jelentése szerint.