V√°roslista
2019. október 19, szombat - Nándor

Hírek

2010. Janu√°r 03. 17:00, vas√°rnap | Helyi
Forr√°s: Nyugathír

ŕjabb vérfürdők: ezúttal Győrben és Rábapatonán estek késsel egymásnak

ŕjabb vérfürdők: ezúttal Győrben és Rábapatonán estek késsel egymásnak

Alighogy hírt adtunk három életveszélyes sérüléssel járó késelésről, melyek Győr-Moson-Sopron megyében történtek, szombaton újabb három szurkálás tört

Néhány sarokkal odébb, a Répce utcában egy 57 éves nő a 67 éves urával keveredett szóváltásba. A nő hirtelen felindulásból a hámozókést szúrta férje combjába, aki 8 napon belül gyógyuló sérülésekkel megúszta a támadást. Feleségével szemben súlyos testi sértés miatt indítanak eljárást.

A harmadik késeléses eset Rábapatonán történt, ahol egy 48 éves férfi indult 55 éves hölgyismerőséhez boldog újévet kívánni. A jókívánságnak itt is szurkálás lett a vége: az alkoholos állapotban lévő férfi a nő arcának jobb oldalát vagdosta össze. A sérülés ez esetben 8 napon túl gyógyuló, az elkövetőt súlyos testi sértés miatt vette őrizetbe a győri kapitányság - mondta el vasárnap Kálmán Gabriella, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.


Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 19. 08:08, szombat | Helyi

TAKAR√ćT√ĀS A M√ČLYGAR√ĀZSBAN

2019. Október 19. 08:03, szombat | Helyi

√ČlŇĎ tv-sportk√∂zvet√≠t√©sek - szombat, vas√°rnap

A szombati √©s vas√°rnapi √©lŇĎ sportk√∂zvet√≠t√©sek a hazai telev√≠zi√≥kban:

2019. Okt√≥ber 17. 11:00, cs√ľt√∂rt√∂k | Helyi

INGYEN FOGADJ√ĀK A C√ČGEK SZELEKT√ćV HULLAD√ČK√ĀT SASHEGYEN

Ingyenesen sz√°ll√≠thatj√°k be a szelekt√≠ven gyŇĪjt√∂tt hullad√©kot a v√°llalkoz√°sok √©s int√©zm√©nyek 2019. okt√≥ber 21-tŇĎl, h√©tfŇĎtŇĎl a gyŇĎr-sashegyi hullad√©kkezelŇĎ k√∂zpontba.

2019. Okt√≥ber 14. 15:01, h√©tfŇĎ | Helyi

A Random Capital Zrt. így gondoskodik a befektetések biztonságáról

Amikor p√©nz√ľgyekkel kapcsolatos szolg√°ltat√°sokr√≥l, illetve a megtakar√≠tott √∂sszegek befektet√©s√©rŇĎl besz√©l√ľnk, akkor √©rtelemszerŇĪen a biztons√°gnak is komoly szerepe van.