Városlista
2021. szeptember 22, szerda - Móric

Hírek

2018. Február 05. 17:51, hétfő | Helyi sport

Újoncot avat az Audi ETO KC

Újoncot avat az Audi ETO KC

Már csak egy óra és megkezdi hazai BL-szereplését a Győri Audi ETO KC együttese – a középdöntő második fordulójában a dán bajnok Nykøbing Falster Håndboldklub együttesét fogadják Görbiczék az Audi Aréna Győrben.

A mérkőzés ma este, 2018. február 5-én hétfőn 19 órakor veszi kezdetét – élő közvetítés a Sport1-en!

A zöld-fehérek nemzetközi kupaszereplésük újabb állomásán a dán bajnok Nykøbing Falster Håndboldklub együttesét fogadják az Audi Aréna Győrben. A BL-újonc skandináv csapat nem kis meglepetést okozott azzal, hogy a csoportkörben az RK Krim Mercator és a tavalyi döntős CSM Bucuresti ellen is győzelemmel zárt hazai közönsége előtt.
Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) a csoportkörös találkozók lezárultát követően nem csak a csapatok teljesítményéről készített összegzést – a szurkolói aktivitást is figyelembe véve hízelgő adatokra leltünk, ugyanis a győri szurkolótábor létszáma magasan veri a mezőnyt a hazai rendezésű mérkőzéseken való részvételt tekintve. Büszkeséggel tölti el klubunkat, hogy már a csoportmérkőzések során átlagban 5486 néző követte a helyszínen, az Audi Aréna Győr lelátóján a találkozók eseményeit. Szurkolóink buzdítására és töretlen lelkesedésükre továbbra is feltétlenül számítunk!

A Győri Audi ETO KC - NFH-Nykøbing Falster Håndboldklub mérkőzés 2018. február 5-én (hétfőn) 19 órakor veszi kezdetét, a szerb Nenad Nikolic – Dusan Stojkovic játékvezető-páros vezénylete mellett.

Kapunyitás már megkezdődött a kezdősípszót megelőzően, 17.00-kor.
Szurkoljunk minél többen a helyszínen és a TV (19:00 Sport1) képernyők előtt a győri lányok sikeres szerepléséért!


Hajrá ETO, hajrá Győr!

A találkozóval kapcsolatban az ifista Pál Tamara, az edző Danyi Gábor mellett Görbicz Anita, csapatkapitányt szólaltattuk meg, aki szerint támadásban és védekezésben is teljes koncentrációra lesz szükség a hétfői győzelem elérése érdekében. „A védekezésünket kell jobban összerakni. Azonban a támadójátékunk sem lesz egyszerű, hiszen az ellenfél elég kemény védekezést mutatott az elmúlt időszakában, de azon leszünk, hogy minél hatékonyabban feltörjük a dán falat, és jó játékos tudjunk nyújtani támadásban is.”

Forrás: gyorietokc.hu

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 22. 16:15, szerda | PR

Munkavédelmi összehangolással sok fejfájás megspórolható

Sokféle alvállalkozó több munkása dolgozik egy kivitelezési helyen, sokféle különböző feladattal?Hát, biztonsági kockázatból és egészségügyi kockázatból épp nincs hiány, sőt, a kockázatok megnőnek a feladatok egymásra hatása mi

2021. Szeptember 22. 16:09, szerda | Belföld

Két lányát is szexuálisan inzultálta a férfi, elítélték

Jogerősen tizenkét év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla egy Békés megyei férfit, aki gyermekkorú lányait inzultálta szexuálisan - tájékoztatta a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség szóvivője szerdán az MTI-t.

2021. Szeptember 22. 15:35, szerda | Sport

Mindig ilyen szakaszokon mennék!

A Vértes ralit az P12 kategória győzelemmel zárta a Kronome - Pásztor ralipáros.

2021. Szeptember 22. 15:03, szerda | Kék hírek

Elítélték a Sárváron több autót felgyújtó férfit

Közveszély okozás bűntette, továbbá garázdaság és rongálás vétsége miatt három év börtönnel sújtotta a Sárvári Járásbíróság azt a férfit, aki 2020. december 17-én éjszaka több autót felgyújtott Sárváron