Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Április 12. 09:16, péntek | Helyi sport
Forrás: infogyor.hu

Újra hazai pályán a Győri ETO FC

Újra hazai pályán a  Győri ETO FC

Újra hazai pályán 2013 egyetlen 100%-os csapata, a Győri ETO FC.

Újra hazai pályán 2013 egyetlen 100%-os csapata, a Győri ETO FC. Bár játékosainknak úgy kell készülnie erre a hétvégére, hogy ez egy mérkőzés a harminc közül, nekünk szurkolóknak az év mérkőzése következik. A nagy rivális Videoton előtt 12 pont előnnyel vezeti az ETO a bajnokságot úgy, hogy a fehérváriak már egy mérkőzéssel többet játszottak. Ez a szezon eddig minden álmot felülmúlhat, számtalan rekordot újraírhat. Jöjjön ki Ön is a stadionba vasárnap délután, hogy közösen segítsük kedvenceinket ahhoz, hogy egy újabb lépést tegyenek közös célunk felé.

A mérkőzés napján a jegypénztárak 14 órakor nyitnak, addig elővételben elővételben on-line, illetve az ETO Shopban lehet jegyeket vásárolni, Az ETO Shopban továbbra is kaphatók azok a tavaszi bérletek, amelyek az NB I-es és NB II-es bajnoki valamint a győri kupamérkőzésekre szólnak. A Családbarát program keretében a jeggyel, bérlettel rendelkező szurkolóink május 31-ig kedvezményesen látogathatnak el a Rába Quelle Élményfürdőbe, a Xantus János Állatkertbe és a Mextrém Parkba, mindhárom helyre négyen mehetnek be egy jegy vagy bérlet felmutatásával egységesen 1.000 forint/fő áron.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.

2024. Május 02. 09:12, csütörtök | Belföld

Több mint 3000 család igényelt már csok pluszt

Meghaladta a háromezret a csok plusz igénylések száma - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára csütörtökön az index.hu-nak adott interjújában.

2024. Május 02. 08:16, csütörtök | Helyi

Leolvassák a vízórákat

Több településen is dolgoznak majd a Pannon-Víz szakemberei.

2024. Május 02. 07:13, csütörtök | Helyi

Ingyenesen vagy nyomott áron nézhet kiváló magyar filmeket egy hétig

Idén egy hétig tart a magyar film napja.