Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2010. December 22. 14:49, szerda | Bulvár
Forrás: Havassy Press

Újra bajban a botrányos színésznő

Újra bajban a botrányos színésznő

Nyomozás indult Lindsay Lohan ellen Kaliforniában, miután a rendőrség közlése szerint az elvonókúrán lévő színésznő megtámadta a Betty Ford klinika személyzetének egyik tagját – közölte csütörtökön a BBC. A brit média közlése

A rendőrség szerint telefonhívás alapján mentek ki a Betty Ford klinikára, ahol egy október végi bírói döntés értelmében Lohan drog- és alkoholfüggőségét kezelik. Két hónappal ezelőtt a bíró azt mondta: Lohan megúszhatja a börtönbüntetést, amennyiben a február 25-ére kiírt következő bírósági meghallgatásáig tiszta marad. A feltételek bármilyen megszegéséért 180 napig tartó börtönbüntetést kap.

Az amerikai színésznőt július 6-án ítélte 90 napos börtönre és további 90 napos rehabilitációra a bíróság, amiért megszegte a próbaidőre bocsátás feltételeit egy 2007-es ittas vezetés és droggal kapcsolatos ítélet kapcsán. Lohant azonban 13 nap után szabadon engedték, és egy rehabilitációs klinikára szállították. Ezután azonban megbukott egy bíróság által előírt drogteszten, és szeptember 25-én börtönbe zárták, de 14 órával később, háromszázezer dolláros óvadék ellenében szabadon távozhatott. Majd jött az október végi bírósági döntés az elvonókúráról.

Az amerikai média szerint a mostani incidens akkor történt, amikor Lohan szóváltásba keveredett a személyzet egyik tagjával, miután a színésznő az előírtnál később tért vissza kimenőjéről a klinikára. Hírügynökségi jelentések szerint az ügyben eljáró sheriff azt közölte, hogy „az áldozat bűnvádi eljárást akar”. A klinika szóvivője pedig azt nyilatkozta, hogy az illetőt elbocsátották, mivel megsértette a páciensekkel kapcsolatos bizalmi szabályt. (pr)

FH

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.