Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2010. Március 07. 15:12, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Újra Csináljuk a fesztivált!

Újra Csináljuk a fesztivált!

Vadonatúj évaddal jelentkezik vasárnap este a Csináljuk a fesztivált! A zenés műsor a STORY TV4-n folytatja sikersorozatát, ahol ezúttal a külföldi filmslágerek versenyeznek a nézők kegyeiért. Bár a Csináljuk a fesztivált! elsősorban a

A népszerű könnyűzenei sorozat 2007-ben indult, elsőként a nézők által megszavazott 144 dal közül 12 adás után választották ki az elmúlt év legnagyobb magyar slágerét, nyert a Holnap hajnalig, Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán előadásában. Ezt követően a Miller Zoltán győzedelmeskedett Máté Péter dalával, majd mivel a közönség hangot adott hiányérzetének a külföldi slágerekkel kapcsolatban, a harmadik és negyedik adássorozat ennek jegyében telt. Először Palcsó Tamás nyűgözte le leginkább a közönséget egy Gianni Morandi slágerrel, a negyedik döntőben Polyák Lilla és a Women in Love végzett a dobogó legfelső fokán. Majd jöttek a filmslágerek, az ötödik sorozatban Feke Pál és a Honfoglalás című film betétdala vitte el a pálmát.
Most a külföldi filmslágerek következnek, olyan klasszikusokkal, mint a 9 és fél hét, a Robin Hood, a Moulin Rouge, a Mamma mia, a Titanic, az Ének az esőben, vagy a Ponyvaregény. Mindezt pedig előadják majd: Galambos Dorina, Dolhai Attila, Gallusz Niki, Tóth Vera, Tóth Gabi, Szolnoki Péter, Miller Zoltán, Feke Pál, Csipa, Dér Heni, Pély Barna, Keresztes Ildikó, Szekeres Adrienn, Varga Feri és Balássy Betti, Serbán Attila, Bebe, Roy, Palcsó Tomi és csonka András, és énekel Koós Réka és Malek Andrea is, aki még nem szerepeltek ezen a színpadon.

Csináljuk a fesztivált! minden vasárnap este 20.00 órakor a STORY TV4 műsorán!


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.